WorkWeb · Publicerad 20 aug 2019

Om tjänsten
Vi söker nu en Redovisningskonsult till en av Märstas ledande redovisningsbyråer. Du som söker ska ha viljan och engagemanget att tillsammans med dem bidra till vidareutveckling av deras verksamhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos vår uppdragsgivare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär nära kontakt med kunder samt självständiga arbetsuppgifter såsom
  • Bokslut och årsredovisningar
  • Skatteplanering för ägare
  • Bokslutsgenomgång och skatteplanering med kund
  • Vid behov upprätta budget och prognos för kunden
  • Upprätta skattedeklarationer och månadsrapporter till kund
  • Utföra kundbesök för att optimera kundupplevelsen
Om dig
Du som söker är en erfaren redovisningsekonom, gärna med bred erfarenhet från en redovisningsbyrå, revisionsbyrå eller ekonomiavdelning. Du har goda kunskaper inom redovisning och skatter som du förmedlar till kunder och dina medarbetare.

Som person är du lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att coacha andra och leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, och målorienterad med fokus på hög kvalitet, effektivitet och lönsamhet. Du har ett flexibelt förhållningssätt och stimuleras av att driva i utvecklingsarbete och tänka i nya banor i syfte att möta kunders behov och överträffa deras förväntningar.

Om kund
Vår uppdragsgivare har funnits i snart tjugo år och är en auktoriserad redovisningsbyrå. Företaget är idag ca tjugo anställda som tillhandahåller tjänster inom bokföring, ekonomi och skatter till ägarledda företag. Företaget arbetar med alla företagsformer och inom de flesta branscher. Stora utvecklingsmöjligheter finns i en trivsam företagskultur där det ska vara roligt att gå till arbetet.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt 2019
Ort
Sigtuna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga