Skånefrö · Publicerad 12 maj 2021

Intresset för vårt biokol har exploderat senaste åren. Vi söker nu dig som kan ta våra biokolsprodukter till nästa nivå och på så sätt säkerställa att vi även i framtiden ligger i branschens framkant!


Om rollen

Vi har länge legat i branschens framkant och intresset för våra biokolsprodukter och vår biokolsanläggning är stort. Som Biokolsexpert hos oss tillträder du en ny roll i bolaget. Din roll är bred; du kommer dels fungera som intern och extern expert inom affärsområdet biokol, dels ansvara för produktutveckling och affärsutveckling tillsammans med VD. Du har inget direkt försäljningsansvar men du jobbar i nära samarbete och rådgivande mot såväl våra grönytesäljare som kunder och slutkonsumenter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Vara länken mellan kund och vår biokolsproduktion/produktionsanläggning
  • Stötta våra grönytesäljare och återförsäljare i frågor kring våra biokolprodukter
  • Med tiden leda utvecklingen av nya produkter samt förbättra befintliga biokolsprodukter
  • Delta i- och driva innovationsprojekt och samarbeten tillsammans med externa partners
  • Ta emot studiebesök, hålla föreläsningar kopplat till våra biokolsprodukter och vår biokolsproduktion
  • Med tiden bli ansvarig för vårt samarbete med Pyreg (tillverkare av Pyrolys-anläggningar)
Du arbetar i nära samarbete stora delar av organisationen och rapporterar direkt till VD. Vårt kontor är beläget i Tommarp strax väster om Simrishamn, vi ser gärna att du bor i närområdet.

Om dig
Vi tror att du ser dig själv som en positiv och kommunikativ person och du trivs som bäst i breda och varierande roller där du får jobba nära såväl affären/kunden som produkten och produktionen. Du har ett prestigelöst förhållningssätt - vi är ett familjeföretag, för dig och dina kolleger är det en självklarhet att hjälpa till där man behövs mest för stunden. Du har en stark inre motor, det i kombination med din erfarenhet och kunskap gör att du alltid tar dig och dina projekt framåt. Även om du inte anställs som säljare är det viktigt att du har ett gott affärssinne, en förmåga att se helheten och trivs i mötet med kunder och samarbetspartners.

Kvalifikationer:
  • Agronom eller Hortonom eller annan likvärdig/motsvarande utbildning - vi är även öppna för ansökningar från personer som erhållit motsvarande kunskap genom arbete
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet från grön sektor
  • God talad och skriftlig engelska
Vi erbjuder
Som vår blivande biokolsexpert blir du en viktig spelare för oss - du har en nyckelroll i vår fortsatta satsning på biokol och vi ser framför oss att din roll och ditt ansvar kommer växa i takt med affärsområdet. Du har god möjlighet att påverka din roll, våra produkter och i förlängningen även affärsområdets utvecklingstakt. Vi har god möjlighet att anpassa din roll och ditt ansvar utifrån din erfarenhet och kunskapsnivå.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Om Skånefrö
Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Vi producerar prisbelönta fröer och biokol för lantbruk, fotbollsplaner, golfbanor, parker och trädgårdar. Vi är ett kundnära och jordnära företag med ett stort klimatengagemang. Det som driver oss är strävan efter högsta möjliga kvalitet genom hela kedjan - och det är ingen slump att vårt gräsfrö blivit bäst i test hos Råd&Rön och att vi har det renaste utsädet - långt över EU:s norm. Vårt biokol var först i Sverige med att bli EBC-certifierat. Vårt kontor är beläget i natursköna Tommarp på Österlen.

Besök gärna vår hemsida för mer information; www.skanefro.se eller se filmen om skånefrö.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Djurvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga