Sjöbo Autoplåt AB · Publicerad 12 nov 2021

Vi söker nu en driven mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss är det viktigt att förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. Kundmottagning ingår också i arbetet till viss del.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse.
  • Dokumenterad relevant utbildning.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
  • Ett bra kundbemötande.
Du är flexibel, strukturerad, noggrann och effektiv i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i yrket. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service.

Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan
Skicka din ansökan till verkstad@sjoboautoplat.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sjöbo Autoplåt AB driver en modern skadeverkstad sedan 1991. Vi är en trygg arbetsplats med 12 medarbetare, som har hög ambitionsnivå gällande kvalité och miljösatsningar på både den inre och yttre miljön. Till största delen, ca 95 %, arbetar vi med försäkringsskador.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 jan 2022
Ort
Sjöbo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon

Inga fler jobb från Sjöbo Autoplåt AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga