Fastbit AB · Publicerad 3 juni 2021

Är du vår nya VD som gillar att jobba med IT-frågor ?

Här får du möjlighet att som VD i en mindre organisation kombinera VD-arbetet med operativt produktansvar. Som VD ansvarar du inför styrelsen att inriktning och mål uppnås, samtidigt som du har ett produktansvar för bolagets produkter och tjänster.

Tillsammans med dina medarbetare driver du utvecklingen av verksamheten och du leder organisationen mot nya mål. Du förväntas driva utvecklingen av företagets produkter och på detta sätt utveckla affärerna, identifiera nya samarbetspartners och stärka befintliga samarbeten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Som ytterst ansvarig för bolaget; leda, motivera och utveckla medarbetarna och affärerna.
  • Produktutveckling och produktförädling.
  • Analys av och fastställande av produkter och priser.
  • Kontakter med kunder, leverantörer och samarbetspartners.
  • Beslut av inköp och investeringar.
  • Deltagande i regionala branschgrupper och föreningar.
Om dig:

Du kommer att lyckas i rollen för att du har en väl utvecklad strategisk förmåga med stort kundfokus, samtidigt som du är resultatorienterad. Du har en hög anpassningsförmåga och din goda förmåga att skapa långsiktiga och hållbara relationer såväl internt som externt är viktigt. Ditt ledarskap präglas av ett inkluderande förhållningssätt där din kommunikativa förmåga får utrymme. Din organisatoriska förmåga kommer att skapa en god struktur på företaget.

Du har förmodligen erfarenhet av liknande utmaningar eller ser det som ett naturligt steg i din fortsatta karriär. Arbetar du i en ledande roll eller liknande inom närliggande branscher är du mycket intressant för oss.

Du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en intressant roll med stor påverkansmöjlighet och en blandning av strategiskt och operativt arbete i en framtidsbransch.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !

I denna rekrytering samarbetar Fastbit med Codeq. Mer information om tjänsten lämnas av Sören Holmlind, 0515 - 128 00. Du ansöker om tjänsten på codeq.se senast 2021.06.20.
  • Placeringsort: Skara
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fastbit AB är ett lokalt bredbandsbolag i Skaraborg. Vi marknadsför och tillhandahåller tjänster och anslutningar i fiberbaserade nätverk. Med varumärket Openbit utvecklar och levererar vi intressanta och prisvärda produkter i en öppen plattform tillsammans med ett stort antal leverantörer. Produkterna innehåller bland andra internet, TV, telefoni och IoT-tjänster. Vi tillhandahåller även förbindelsetjänster, såsom svartfiber och ethernet för operatörer.

Fastbit har sex heltidstjänster plus semestervikariat. Vi samarbetar med nätägare, driftorganisation samt support vilka sysselsätter omkring 30 medarbetare. Omsättningen för 2020 uppgår till 97 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 juni 2021
Ort
Skara
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga