Intenso Teknikrekrytering AB · Publicerad 7 mars

Distriktsansvarig säljare Skaraborg

Vi söker en distriktsansvarig säljare inom Grus & Berg till vårt distrikt Skaraborg. Vi ser stor potential i marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt inom PEAB koncernen.

Ditt dagliga arbete kommer präglas av att vara ute på fältet och bygga relationer med människor i vår bransch. Skaraborg är en region som har ett stort inflytande över sin lokala verksamhet. Vi är en arbetsgivare med bra förmåner som tar hand om våra anställda, där varje medarbetare kan utvecklas vidare i företaget.

Arbetsuppgifter
Med stort fokus på försäljning bearbetar du nya och befintliga kunder i ditt distrikt. I distriktet ingår täkterna Götene, Skövde och Lidköping.Som distriktsansvarig säljare för SWEROCK representerar du hela PEAB koncernen och är lyhörd för alla affärsmöjligheter oavset segment.Du håller dig uppdaterad med marknaden gör säljprognoser och jobbar mot en budget. Durapporterar till Arbetschefen för Skaraborg/Trestad.

Placeringsort Lidköping med lämplig bostadsort i distriktet.

Din profil
Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare med lokal förankring som gillar att skapa nya varaktiga kontakter och affärer med kunder. Du har erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • God IT-vana
  • Innehar B-körkort
Meriterande är teknisk utbildning gärna inom bygg & anläggning.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Kontakt
Vi samarbetar med Intenso Tenikrekrytering i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg 0733 336080 eller Nicole Diener 0735 258686.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till bygg- och anläggningsbranschen, samt erbjuder transport- och entreprenadmaskintjänster under varumärkena Cliffton samt Cliffton Mining. Vi erbjuder även återvinning av produktionsavfall från projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Omsättningen är cirka 4,8 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 900. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Läs mer om oss på vår hemsida www.swerock.se


+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 maj
Ort
Skara
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning