MAGNI Invest · Publicerad Igår 00:00

I rollen som redovisningsansvarig har du huvudansvaret för redovisningen i såväl moder- som dotterbolag. Det innebär att du leder våra redovisnings- och bokslutsprocesser, vilket innefattar bokslut, löpande redovisning samt övriga ekonomiska analyser.

Vi tror att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och att du är utbildad civilekonom, eller innehar annan likvärdig utbildning. Utöver goda kunskaper i olika typer av ekonomiska spörsmål, ser vi det som positivt om du har ekonomisk kunskap inom fastighetsfrågor.

Du är en person som målinriktat genomför ditt arbete med stark ansvarskänsla. Du förstår vikten av kundfokus och bidrar därför aktivt, och med stort engagemang, till arbetet för att våra kunder ska få allra bästa service och resultat. Vidare tror vi att du är en ödmjuk person med en positiv attityd som trivs med att jobba i team och mot gemensamma mål. Du är en förtroendeingivande person som med affärsmannaskap och stark drivkraft vill uppnå såväl organisatorisk som individuell utveckling.

Du erbjuds arbete i en liten organisation med stark teamkänsla!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer 0705-947277.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MAGNI Invest befinner sig just nu i en expansiv och spännande fas där vi planerar att växa inom flera segment såsom factoring, investeringar i onoterade bolag och fastigheter. För att lyckas på vår tillväxtresa behöver vi utöka vårt starka team med ytterligare en medarbetare, därför söker vi nu en redovisningsansvarig.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från MAGNI Invest tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga