Leica Geosystems AB · Publicerad 14 jan 2020

Starka kundrelationer och omväxlande arbetsuppgifter?

Vi söker nu en Innesäljare/Kundmottagare till vårt norra säljteam. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Skellefteå där du får en mycket central roll. Du kommer bl a att bidra med kundmottagning på kontoret, egen försäljning över disk och telefon, samt fungera som stöd för regionens säljare. Och du kommer att vara spindeln i nätet som slussar ärenden vidare till företagets centrala support- och koordineringsfunktion vid behov.

Trivs du i ett team med inspirerande, engagerade kollegor och kunder? Vi erbjuder en tjänst där du med ditt brinnande intresse för ny teknik kommer att ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där kunden är vårt främsta fokus. Som en del i Hexagonfamiljen erbjuder Leica Geosystems dig möjligheter att utvecklas med den senaste tekniken där vi ger kunden möjlighet till helhetslösningar som bidrar till effektivitet och samtidigt bättre nyttjande av jordens resurser.

I din roll som innesäljare kommer du vara en viktig kugge för att våra kunder ska ha en positiv helhetsupplevelse. Du erbjuds ett mycket varierande arbete där du har daglig kontakt med dina kollegor i fältet och våra kunder. Vi sätter därför stort värde i att du brinner för att skapa och utveckla goda relationer både till kollegor och kunder.

Om du triggas av och trivs med att sätta ambitiösa mål, får arbeta självständigt men samtidigt utvecklas i ett team kan detta vara något för dig. Det är viktigt med ett högt engagemang hos våra medarbetare och att du är proaktiv och lösningsorienterad. Tillfredsställelse med att driva försäljning i hamn och ta ansvar för hela affären är något vi söker hos våra medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år i en liknande roll. Du är en driven och engagerad medarbetare som ser vikten av att ha kundfokus. Du bidrar gärna till en positiv atmosfär samt tycker om att arbeta självständigt och i grupp. Genom ditt intresse för teknik och nyfikenhet ser vi att du är med och utvecklar våra arbetssätt, flöden och rutiner. Vi sätter stor vikt vid att du är initiativrik och ansvarsfull.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/sälj och- eller teknik, och att du har erfarenhet från liknande bransch eller industri. Du är en duktig kommunikatör på svenska i både tal och skrift, och det är meriterande om du även behärskar engelska. Att du har arbetat i Salesforce ses som mycket meriterande och du behöver goda kunskaper inom MS Office 365.

Placeringsort:
Skellefteå

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev till jobb@leica-geosystems.com senast den 15 februari 2020. Märk din ansökan med "Innesäljare Skellefteå".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Johansson, Sales Manager North, 070-656 07 12, mattias.johansson@leica-geosystems.com

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Leica Geosystems – verkar globalt, agerar lokalt
Leica Geosystems har i nästan 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen.

Vi är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt.

Med kontor på ett stort antal platser runt om i hela Sverige och ca 130 anställda, prioriterar vi på Leica Geosystems alltid att vara nära vår kund. Vi jobbar i skräddarsydda team med säljare, produktspecialister, service & support med flera. Vi sätter stort fokus på att ha den spetskompetens som är nödvändig för att möta behoven hos våra kunder.

Leica Geosystems är en del av Hexagon – en global ledare inom sensorer, mjukvara och autonoma lösningar, vars teknologier formar sammankopplade och autonoma ekosystem i städer och i industriell produktion, för att säkerställa en skalbar och hållbar framtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler jobb från Leica Geosystems AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga