Norrlands Bil · Publicerad 18 okt 2021

Norrlands Bil Tunga Fordon AB söker nu en servicerådgivare till vår anläggning i Skellefteå. Har du erfarenhet av kundservice och försäljning? Är du tekniskt intresserad och har ett fordonsintresse? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Som servicerådgivare arbetar du i vår kundmottagning med att ta emot och fördela arbeten till våra mekaniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Kontakten med kunder sker fysiskt över disk men även via telefon och mail. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar genom ett nära samarbete med bland annat mekaniker och reservdelspersonal. Du är en viktig länk genom hela kundresan och har en rådgivande funktion för att tillsammans med kunden hitta den bästa lösningen för dem.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.
För att passa i rollen som servicerådgivare söker vi dig som har erfarenhet av att hantera kunder och brinner för att ge bästa tänkbara service, alltid med kunden i fokus. Du är initiativtagande, problemlösande och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra aktörer. Det kommer naturligt för dig att tänka lösningsorienterat och du har förmågan att strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Kvalifikationer
B-körkort är ett krav. C/CE-körkort är meriterande.
Start: enligt överenskommelse.

För frågor gällande tjänsten, kontakta gärna Servicechef Mats Lundgren på tel.nr: 0910-715860.

Skicka in din ansökan via Ansök Nu-knappen längre ner där du bifogar CV och personligt brev.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Inför rekryteringen har Norrlands Bil tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen bestå av tre bolag; personbilar, service tunga fordon.
Tunga Fordon AB är auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar. Läs mer om oss här: https://www.norrlandsbil.se/lastbilar/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning
Underkategori
Servicerådgivare

Inga fler liknande jobb tillgängliga