Toyota Material Handling · Publicerad 25 nov 2021

Målet med rollen som teamledare inom Toyota Material Handling är att skapa en brygga mellan tekniker och servicechef, samt mellan tekniker och de centrala supportfunktionerna i företaget.

Din roll som teamledare innebär att
  • fånga upp problem eller förbättringsförslag i vardagen och lösa dessa eller föra dem vidare in i organisationen
  • ha daglig kontakt med kundcentret för att säkerställa vår servicegrad gentemot kund
  • se vem som behöver stöttning både vad gäller verktyg och utbildning för att höja teamets kompetens
  • stötta och hjälpa till att driva ärenden som teknisk support och reservdelsärenden mot våra interna stödfunktioner
  • vara teamets språkrör mot servicechef för att tillsammans hitta vägar för att höja motivationen inom teamet
  • agera som ambassadör och som en förlängd arm ut till tekniker i teamet för de koncept som Toyota står för som Toyota Way, 5S, ASEC m.m.
  • genom ett coachande förhållningssätt utveckla kollegorna i teamet
I rollen ingår inte personalansvar, det ligger hos servicechef.

Då denna teamledarroll inkluderar genomförande av driftmöten påverkas den administrativa delen av arbetstiden. Resterande tid arbetar du som servicetekniker, ute hos våra kunder.

Du är en engagerad person med genuint teknikintresse samt datorvana. Du har fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden, är van att arbeta självständigt och uthålligt med det som ska utföras. Du har hög grad av förmåga att förutse och prioritera uppgifter, samt att se till att dessa utförs.

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor och gillar att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner. Vi söker dig som hanterar engelska eftersom de flesta av våra truckars manualer är på engelska. B-körkort är ett krav då arbetet är förenat med en del resande.

Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver.

Välkommen med din ansökan för att bli ny medlem i ett starkt servicegäng!

Ansök så snart som möjligt. Vi kontaktar och intervjuar kandidater fortlöpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder.

Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Lackerare

Inga fler liknande jobb tillgängliga