Visma Visma Consulting AB · Publicerad 12 sept 2019

Vi söker en verksamhetskonsult med erfarenhet från offentlig sektor som ska hjälpa våra kunder i deras digitaliseringresa! Primärt arbetar du med våra Ciceronprodukter samt tillhörande tjänster i ett i nära samarbete med vår sälj- och projektorganisation för att styra och vägleda hur vi med kvalitet levererar lösningar. Ciceron Produktsvit innefattar stöd för hantering av allmänna handlingar, nämndsadminstration, digitala möten, e-tjänster, e-arkiv, integration och säker inloggning/underskrift. Visst låter det spännande? :)

Din nya roll
Kort och gott är du som verksamhetskonsult som ser till att våra kunder använder produkterna effektivt. Det gör du genom att utbilda, förvalta och vara i nära dialog med kundens organisation. Du medverkar även i offertarbetet och i införandeprojekt. Rollen som verksamhetskonsult är varierande och fokuserar på att förmedla kunskap till olika användargrupper. För att bygga en nära relationer med våra kunder, som är geografiskt utspridda över hela landet, är du ofta på resande fot därför är det viktigt att du har B-körkort.

Några exempel på vad du kommer att syssla med:
  • Utbilda våra kunder i hur de får mest nytta av våra produkter
  • Stötta och ge input vid produktutveckling
  • Demo och ansvar för mindre leveransprojekt
  • Implementation och test
  • Medverka vid supportfrågor
Vem är du?
Vi tror att du som söker är på jakt efter en roll där du får utvecklas och lära dig nytt. Vidare trivs du med att få arbeta självgående och har ett intresse för den digitala utvecklingen som sker i samhället. Du har en förmåga att se helheter och samband samt att tänka och agera proaktivt och långsiktigt. För att få en flygande start i denna roll trivs du med att knyta nya kontakter, har förmågan att förstå olika intressenters behov och fokuserar på kundnytta och resultat. Du kan konsten att presentera olika tekniska lösningar och gör detta på ett pedagogiskt sätt utifrån mottagarens perspektiv.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor. Kanske har du jobbat med nämndadministration, registrering, kvalitetsarbete eller projektledning och till och med arbetat med våra Ciceronprodukter? Det är meriterande om du även har erfarenhet av arkivering och långsiktigt digitalt bevarande.

Ansökan
Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Dock inte senare än 11 oktober då vi hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Leverans och supportchef Maria Eriksson på 0703114970, mail: maria.eriksson@visma.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på 3 ben, tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar, tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder och ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 135 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga