Yrkesgymnasiet · Publicerad 11 okt

Lärare till El och energiprogrammet - elteknik, Yrkesgymnasiet Skellefteå
Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där man jobbar mycket praktiskt. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar. Vi kan redan nu tydligt se att våra tankar kring en arbetsplatsförlagd yrkesutbildning har gett resultat. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt.

Yrkesgymnasiet Skellefteå har idag ett utbud på flera olika yrkesprogram i nära samarbete med näringslivet utifrån ett koncept med en hög andel arbetsplatsförlagd utbildning (lärlingsutbildning). Skolan erbjuder också utbildning på introduktionsprogrammen.

Vi är i behov av en ny yrkeslärare på el- och energiprogrammet och söker därför en lärare som kan undervisa med inriktning mot elteknik.
På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn och tron på att det bästa lärandet sker ute på arbetsplatserna. Självklart har du som söker även lätt för att samarbeta. Har du därtill erfarenhet av att jobba med lärlingsutbildning så är detta meriterande. Vi är också positiva till sökanden från branschen som vill vidareutbilda sig inom läraryrket och kommer i det fallet vi hittar rätt person stötta upp i en sådan process.

Vi erbjuder en kreativ miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen?
Tjänsten är en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning) såvida du är behörig lärare, annars tillämpas vi allmän visstid med ett år i taget om Skollagens krav på lärarlegitimation ej är uppfyllda. Tillgång till egen bil är meriterande och körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.
Mer info om skolan finns på www.yrkesgymnasiet.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Yrkesgymnasiet finns i flera städer runt om i Sverige och är gymnasiet där du lär dig ett praktiskt yrke i verkligheten. Vi är övertygade om att ett praktiskt yrke lär man sig bäst på en riktig arbetsplats tillsammans med en erfaren handledare. Därför är minst halva utbildningstiden förlagd på ett företag. Vi utbildar framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker m fl.
Yrkesgymnasiet finns idag på 12 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett innovativt yrkeskoncept som är uppskattat. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor och expanderar hela tiden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga