Försvarsmakten · Publicerad 20 dec

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Försvarshälsan Region Mitt (FHM) är en av fyra regioner i Sverige. FHM ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. FHM har 6 lokala mottagningsenheter: Malmen, Kvarn, Karlsborg, Skövde, Såtenäs och Göteborg. Vi är ca 60 anställda och har ca 7000 kunder. I vår region finns verksamheter inom både armé, flyg och marin.

Försvarshälsan Skövde behöver nu anställa en specialistläkare på heltid med inriktning företagshälsovård, allmänmedicin, akutmedicin och/eller idrottsmedicin.

Du kommer att ingå i vårt hälsoteam bestående av läkare, företagssköterska, psykolog, hälsopedagog, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänstgöring som läkare vid Försvarshälsan Skövde. Kundunderlaget utgörs av såväl civilt som militärt anställd personal.
Företagshälsovård för anställd personal d v s stödja organisationen i arbetet att utveckla attraktiva hälsofrämjande arbetsplatser, främja hälsa, förebygga ohälsa, utreda och bedöma arbetsförmåga och utreda behov av rehabiliterande insatser.
Hälso- och sjukvård för rekryter och elever.
Delta i utbildning för organisationen inom området arbete, hälsa, livsstil samt rehabilitering.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom företagshälsovård/arbetsmedicin, allmänmedicin eller annan relevant specialistkompetens.
B-körkort

Meriterande

Erfarenhet av företagshälsovård
Erfarenhet av att arbeta i multiprofessionellt team
Erfarenhet av promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande arbete

Personliga egenskaper

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Arbetstiden är heltid, dagtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tjänsten är förlagd till Skövde. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kortare perioder av insatsarbete, nationellt/internationellt, kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för FM lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Lena Järpsjö, 070-964 72 29, avdelningschef FH Skövde
Rafal Trytko, läkare FH Skövde
Christina Nyberg, 070-240 52 58, handläggare FH Mitt

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Ring gärna kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök.

Fackliga representanter

OFR/S Bengt Lindlöf
OFR/O Klas Ahlqvist
SEKO-F Lola Ahlgren

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28. Bifoga ditt CV och ansökningsbrev.
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 jan
Ort
Skövde
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Inga fler liknande jobb tillgängliga