Försvarsmakten · Publicerad 31 aug

Teletekniker Armétele (Radioutrustning, sambandsinstallationer i fordon) sökes till Genomförandeavdelning Skövde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Under AvdC/Produktionsplanerare självständigt utföra installation, tillsyn och reparation av bärbar och fordonsmonterad radio/tele/datamateriel, olika telesystem, simulatoranläggningar och navigationsutrustning. Tjänsten är förenad med resor. Arbetet utförs mestadels på verkstaden men även hos kund. Arbetet utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar, jourtjänstgöring kan förekomma. I anställningen ingår att delta i systemstödsresor till utlandet.

Kvalifikationer:
  • 3-årig gymnasieutbildning med El/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • God PC-vana.
  • B-körkort.
Meriterande:
  • Yrkeserfarenhet inom området.
  • Kännedom om försvarets utrustningar.
Personliga egenskaper:
Som person är du öppen, serviceinriktad och trivs med många kundkontakter. Då du kommer jobba mycket ihop med andra krävs en god samarbetsförmåga samt att du kan ta eget ansvar. På avdelningen finns många manliga medarbetare och vi arbetar för en ökad mångfald och könsfördelning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
AvdC Johnny Johansson 0500-46 56 66, 070-830 49 82
ProdPlanerare Patrik Sandin 0108-26 76 67, 070-322 34 06

Fackliga kontaktpersoner:
OFR/S Clarence Arnstedt
SACO Försvar Mika Laitainen
SEKO Försvar Hans Monthan
OFR/O Håkan Larsson
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Övrigt:
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss kommer tjänsten att benämnas Teleingenjör Armétele.
Arbetsort Skövde.

Sista ansökningsdatum:
Välkommen med din ansökan (personligt brev + CV) samt löneanspråk senast 2016-10-02. Ange befattningsid:50697375 i ämnesfältet.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga