Nexer AB · Publicerad 8 sept 2021

Vi vill ha dig!

Nexer växer och vi behöver bli fler i våra team i Jönköping, Växjö, Linköping och Skövde. Just nu söker vi androidutvecklare med några års yrkeserfarenhet inom området, med fördel god kunskap i språken Kotlin och Java. Vi ser också att du har kännedom kring relevanta ramverk relaterade till Android. Troligtvis har du din utbildning inom ingenjörsområdet, t ex Computer Science, men även renodlade yrkeshögskole-utbildningar inom Android-utveckling kan vara en bra grund. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Rollen går ut på att designa och programmera funktionella program och applikationer med bas i Android. Du kommer arbeta både självständigt och som en del av ett team. Du håller dig konstant uppdaterad på vad som händer inom ditt specialområde och delar gärna med dig av din expertkunskap. Är det du? SÖK!

Vill du ha oss?

Våra verksamheter i vårt affärsområde Mid präglas av gemenskap, delaktighet och utveckling där du blir en del av ett tajt och hjärtligt gäng. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse, därför lägger vi också stort fokus på vidareutveckling och kompetensutveckling inom din expertis både genom utmanande uppdrag samt genom interna såväl som externa utbildningar.

Dina blivande kollegor kännetecknas av ett affärsmässigt kundorienterat fokus med förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi vill vara delaktiga i verksamhetens utveckling och bidra till vår lättsamma atmosfär. Vill du bli en av oss? SÖK!

Ansökan

Du är hjärtligt välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång.

Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 okt 2021
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga