Nexer Recruit · Publicerad 24 nov 2021

Lots Revision AB är ett företag som ingår i CFO koncernen. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, revision, fastighetsförvaltning och ekonomisk rådgivning. Vi är 70-talet engagerade medarbetare som finns i Borås, Bollebygd, Skövde, Skara, Mariestad, Tibro, Kungsängen och Nacka. Affärsidén bygger på kompetens, engagemang och en lokal närvaro där vi samtidigt nyttjar styrkan i att samordna kompetenser mellan våra kontor

Din vardag

Vi på Lots arbetar i huvudsak med små och medelstora ägarledda bolag i olika branscher. Vi tycker om den revisionsnära rådgivningen och den personliga kontakten med våra kunder. Det är en fördel om du även är intresserad av redovisningsfrågor och har kunskaper inom bokslut och deklaration. Kundrelationen förutsätter att du är social, har ett starkt kundfokus och arbetar med en hög servicekänsla. Vi arbetar i team och i kombiuppdragen samverkar vi med våra redovisningskonsulter vilket ställer höga krav på struktur och deadlines.

Vem är du?

Till tjänsten söker vi dig som är revisorsassistent med flera års erfarenhet. Vi värdesätter nyfikenhet och egen initiativförmåga, att du är analytisk och utför ditt arbete med god kvalitet och effektivitet. Du har ett eget driv, är ansvarstagande och en vilja att utveckla din kompetens. Siktar du på auktorisation stöttar vi dig på den resan, vi kan också ge dig möjligheter att fördjupa dig inom andra områden.

Om du är intresserad av tjänsten, men idag redan är auktoriserad, så är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Du har B-körkort och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Lots Revision med Nexer och du kommer att bli anställd hos Lots Revision. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730-846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-12-15.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lots Ekonomi är ett företag som erbjuder tjänster inom redovisning, revision, fastighetsförvaltning och ekonomisk rådgivning. Vår affärsidé bygger på ett lokalt engagemang och närvaro samtidigt som vi nyttjar styrkan i att dela kompetensen mellan våra kontor. I Skaraborg är vi ca 30 medarbetare fördelat på våra kontor i Skövde, Mariestad, Skara och Tibro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2021
Ort
Skövde
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga