Oilmek · Publicerad 21 juli 2021

Är du en servicetekniker med koll på hydraulik som letar efter ett arbete där du kan utvecklas ännu mer i ditt yrke? Vill du ha varierande arbetsdagar där verkstadsarbete varvas med servicebesök hos kund? Då har vi det ultimata jobbet för dig!

Oilmek - vi leder den tekniska utvecklingen av hydraulsystem inom industrin
Med 30 års erfarenhet inom teknik och hydraulik i bagaget är vi på Oilmek idag en välkänd aktör inom hydraulik. Vi är ledande på marknaden inom energi-, och processoptimering samt hydraulsystem och har inga planer på att sakta ner vår verksamhet, utan vill alltid vara den självklara partnern inom hydraulik!

Hos oss får du varierande arbetsdagar och utvecklas inom ditt intresse!
Som servicetekniker hos oss på Oilmek blir ingen dag den andra riktigt lik, vilket våra anställda upplever att det gör det till ett extra roligt bolag att vara en del av! Här får du ett dynamiskt jobb där du utför allt från montering av rör och hydraulslang till renovering av hydrauliska komponenter. En vanlig arbetsdag kan börja med att du bygger ett aggregat eller renoverar en pump i vår verkstad, för att senare på eftermiddagen åka iväg till en av våra kunder för att felsöka eller laga en maskin!

Vi är väldigt måna om att du ska ha möjlighet att utvecklas i den riktning som du finner mest intressant. Det betyder att om du vill specialisera dig på felsökning eller kanske har ambitionen att med tiden avancera till en högre arbetsroll är alla dörrar öppna för det!

"Oilmek är väldigt lyhörda med att erbjuda utveckling inom det som du brinner för. Så länge du visar intresse så finns det alltid goda möjligheter, vilket jag tycker är något av det bästa med företaget!" - Emil Larsson, Konstruktör/Servicetekniker

Vi söker dig som är en lyhörd servicetekniker
För att kunna axla rollen med bravur tänker vi oss att du har erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom industri och att du har koll på hydraulik. Skulle du vara en fullfjädrad hydrauliker är du en drömkandidat för den här tjänsten, men det är inget krav. Så länge du har baskunskaper och visar intresse så kan du komma långt hos oss!

Meriterande:
  • SSG
  • ID06
  • Truckkörkort, traverskörkort & liftkörkort
  • Erfarenhet av styr- och reglerteknik

Vi letar efter dig som är flexibel och serviceminded i ditt arbete och inte har några problem med att släppa det du gör för att åka i väg och hjälpa en kund om det behövs. Vidare är du positiv till att hitta lösningar på problem och alltid nyfiken på att lära dig nya områden!

Vill du bli en del av Oilmek? Vi hoppas det!

Placering:
Skövde

Ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV via Ansök Nu

Rekryteringen sker löpande, ansökningar hanteras efter hand som de kommer in.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
OILMEK - En tillåtande och utvecklande arbetsplats

Här på Oilmek är vi ett relativt litet men glatt gäng som har riktigt kul tillsammans och arbetar hårt för att alla ska må bra och trivas på jobbet. Söndagsångest är inget för oss helt enkelt! På Oilmek strävar vi efter att ha en öppen och tillåtande miljö, där det inte finns några dumma frågor. Vi förväntar oss inte att någon ska kunna allt och lägger stor vikt vid att ställa upp för varandra!

Vi är ett företag som ligger i teknisk framkant inom vår bransch, och där vill vi såklart fortsätta vara. Därför ser vi till att våra medarbetare alltid är utbildade inom den senaste relevanta tekniken, och uppmuntrar dig att ta egna initiativ kring vidareutbildning! Det tror vi gynnar både medarbetarna och företaget. Dessutom satsar vi långsiktigt på våra medarbetare och här har du därför goda möjligheter att bygga en karriär. Om nya positioner öppnas upp så ser vi gärna att en medarbetare tar klivet till en ny roll!

"Jag har varit på Oilmek i några år nu, och kände mig välkommen sen dag ett! Det är en otroligt härl ig och öppen stämning där alla blir inkluderade. Här ställer alla verkligen upp för varandra och hjälps åt för att nå våra gemensamma mål." - Charlotte Johansson
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Oilmek tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga