Oilmek · Publicerad 23 dec 2019

Nu söker vi en servicetekniker för att förstärka vårt serviceteam i Skövde.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss kan du bland annat få montera hydraulslang och rör efter egen tillverkning samt renovera pumpar, cylindrar och annan hydraulikutrustning.

Arbetet utförs i vår verkstad samt ute hos våra kunder som befinner sig framförallt i Skövde med omnejd men övernattning på annan ort kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är en driven problemlösare och är serviceinriktad. Ett genuint tekniskt intresse och viljan att lära dig nya saker underlättar din roll som servicetekniker avsevärt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som industri service/underhållstekniker eller erfarenhet av att skruva med lastbilar, lantbruk, skogs- & entreprenadmaskiner.

Då du är vår ambassadör gentemot våra kunder är det extra viktigt att du är social, ansvarstagande, och är en god och lyhörd kommunikatör med ett trevlig bemötande.

Att arbeta på Oilmek

Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök ditt drömjobb på Oilmek!

Ansökan

Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV till jobb@oilmek.se

Sista ansökningsdag: 2020-01-31
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik som ska leda den tekniska utvecklingen i branschen. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder

Våra kunder är industriföretag, statliga verk, maskintillverkare och återförsäljare. Kunderna finns främst i Västsverige, inom en radie av 10 mil från respektive ort.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker
Kontakt
Mejla Eric

Inga fler liknande jobb tillgängliga