Optimera Svenska AB · Publicerad 12 juli 2021

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig! Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen och vi söker just nu en byggsäljare samt en utesäljare till vår enhet i Skövde.

Efter en fantastisk vår är vi redo att rekrytera! Vi söker dig som är en driven ute- eller byggsäljare med några års erfarenhet och vi ser med fördel att du har kännedom om byggbranschen i området. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra proffskunder.

Låter det intressant? Läs mer om våra lediga tjänster i Skövde för butiks-, lager-, ute- och byggsäljare i vår karriärportal: https://jobbahososs.optimera.se/

Klicka på "Lediga jobb" och välj bland de tjänster som passar dig bäst. Passa på att söka nu direkt! Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 64 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga