Sigma IT Consulting · Publicerad 9 juli

SKÖVDE

Sigma IT Consulting satsar stort i Skövde och vi söker dig som genom försäljning, affärsutveckling och rekrytering vill göra Sigma till det självklara valet för IT-konsultlösningar i Skövde med omnejd. Vi vill satsa på dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och konsultverksamhet, och som är intresserad av en ny utmaning i ett växande företag. Läs vidare nedan!

Chef, konsultchef, consultant manager, försäljning, säljare, affärsutveckling, business development, kontorschef, kontorsansvarig, enhetschef, consultant unit manager

Hur ser rollen ut?

Sigma satsar stort i Skövde och vi söker därför dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet till att bli den ledande IT-konsultleverantören i Skövdeområdet. I denna roll får du stor frihet att själv utforma rollen utifrån din bakgrund, kompetensnivå, senioritet och framförallt dina drivkrafter.

Huvudsyftet med rollen är att genom försäljning, affärsutveckling och rekrytering få Sigma IT Consultings kontor i Skövde att växa. Vi är i dagsläget ett tiotal medarbetare men vi vill bli många fler, både on site-konsulter och inhouse. I dagsläget vi utvecklare, kravanalytiker och projektledare men vi vill gärna bredda kompetensbasen framöver.

Det dagliga arbetet ägnas åt nykundsbearbetning och relationsskapande för att bredda vår kundbas och få in nya affärer, men även förvaltning av befintliga kunder. Du arbetar aktivt med att sprida Sigmas varumärke och är en ambassadör för företaget i dina möten med våra kunder. Genom kundbesök och nätverkande tecknar du nya avtal och skapar nya affärer.

Vidare sköter du rekrytering av nya medarbetare, med stöd från rekryterare, och du har personalansvar för befintlig personal vilket inkluderar lönesättning och andra förekommande chefsuppgifter.

Rollen är flexibel och vi söker dig som kan få Skövdekontoret att växa. Detta innebär att du själv får vara med och utforma rollen utifrån vad du har gjort tidigare. Därmed kan flera ansvarsområden vara aktuella på sikt och vi vill gärna att du själv ser en långsiktighet och en vilja att växa både i rollen och i andra roller framöver.

Du rapporterar till Business Area Manager Mid och du har stöd av kollegor i främst Jönköping och Göteborg när det gäller försäljning och rekrytering.

Din bakgrund

Om du har erfarenhet av försäljning, konsultverksamhet, drivs av nya affärer, har en stor förmåga att ta nya initiativ och präglas av hög energinivå, då tror vi att du passar i denna roll.

Det är en fördel om du har en teknisk universitetsutbildning, erfarenhet av IT-konsultförsäljning samt personalansvar.

Det viktiga är att du tycker att det låter som en riktigt rolig utmaning att ta Skövdekontoret till nästa nivå, då passar du bra hos oss!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Sista ansökningsdatum är 15 augusti.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Petra Holmbäck, Business Area Manager Mid: petra.holmback@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 sept
Ort
Skövde
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef