Sigma IT · Publicerad 15 jan 2020

Sigma IT i Skövde satsar nu stort inom BA-området och vill anställa dig som vill jobba med kravanalys, kravhantering och kanske tidigare har arbetat med att vara länken mellan verksamhet och IT.

Hur ser rollen ut?

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få arbeta med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Skövdeområdet.

Vi säljer problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Rollen handlar till stor del om att samla in krav, ställa de viktiga frågorna, och sedan skapa en bra analys och förmedla detta vidare. Du håller workshops och får representanter för olika delar i verksamheten att beskriva sin vardag och förmedla detta vidare genom kravdokument, flödesscheman, processdiagram och objektmodeller.

Vi har stora tillväxtplaner för Skövdekontoret och nu vill vi ha med dig på denna resa.

Din bakgrund

Du är Business Analyst och vill hantera funktionella och icke-funktionella krav samt skriva kravspecifikationer, User Stories för utveckling och upphandling av system och tjänster. Om du har en relevant utbildning och certifikat inom området är detta givetvis en fördel, men det är också väldigt viktigt att du har ambition och driv.

VIktigast är rätt person, men det är ett plus om du har;
  • Fordonsbranschen eller annan industri.
  • Processkartläggning, projektledning och systemutvecklingsmetoder.
  • Certifiering i REQB.
Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG och vi söker dig som älskar ditt jobb och strävar mot att hela tiden utvecklas.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till ansvarig rekryterare Ida Fhager på ida.fhager@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 feb 2020
Ort
Skövde
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga