Trafikverket · Publicerad 9 sept 2019

Arbetsuppgifter
Vi söker en timanställd kundtjänsthandläggare som har möjlighet att arbeta vid behov då ordinarie personal inte är på plats. Detta kan vara exempelvis vid sjukdom, utbildning och semester. Du arbetar dagtid på vardagar enligt fastställt schema.

Du kommer att vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. Du hjälper även kunder med bokning av prov och fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Utöver detta ingår allmänt administrativt arbete. Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar.

I förlängningen har vi även tänkt att den anställde ska gå vidare med utbildning till provförrättare för att kunna hjälpa till med genomförarande av teoriprov. Detta gör att man även kan få arbeta någon/några gånger per vecka på våra mottagningsorter i Lidköping och Mariestad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov.
  • har god förmåga att sätta dig in i nya datorsystem och är en van användare av Officepaketet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil...
Det är meriterande om du
  • har tidigare erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception alternativt av annat arbete som inneburit personliga kundkontakter
  • har god kännedom om regler och bestämmelser som gäller i den svenska vägtrafiken
Du kommer att vara vårt ansikte utåt och därför ser vi att du är utåtriktad och tycker om att möta nya människor på ett respektfullt sätt. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och självständig i ditt problemlösande. Vidare har du enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer och har förmågan att arbeta konstruktivt och behålla ditt lugn även i stressade situationer.

Placeringsort: Skövde

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Dessa skickas ut via mail under v.40 till aktuella kandidater. Intervjuer kommer att hållas v. 42.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-29

Upplysningar

Rekryterande chef Annelie Alin
0101240020

SACO Viktoria Andersson
0101231176

ST Ola Längkvist
0101243289

SEKO Mats Hamberg
0101240523
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga