Smedjebackens kommun · Publicerad 4 dec 2019

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Våra styrkor är prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Som medarbetare hos oss blir du en viktig samhällsbyggare, någon som gör skillnad. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är ledord. Smedjebacken erbjuder bra boende och våra många föreningar, eldsjälar och entreprenörer bidrar till livskvalitet, sammanhållning och levande traditioner i hela kommunen.

Ekonomi- och upphandlingsavdelningen

Vi söker en förvaltningsekonom till Ekonomi- och upphandlingsavdelningen. Totalt består avdelningen av nio medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsekonom kommer du att få ett självständigt, omväxlande och stimulerande arbete.

Du kommer att vara anställd på den centrala ekonomiavdelningen men vara placerad på samhällsbyggnadsförvaltningen. Förvaltningen omfattar många varierande verksamheter som exempelvis tekniska kontoret, miljö och bygg, kultur, räddningstjänst, integration och AME.

Som förvaltningsekonom kommer du att arbeta med förvaltningens budget och budgetuppföljning. En del utredningsarbete och löpande ekonomiarbete ingår också i tjänsten. Du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en akademisk utbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet med ekonomiarbete eller, som arbetsgivaren bedömer, annan motsvarande erfarenhet. Erfarenhet av kommunalt ekonomiarbete är meriterande, gärna med erfarenhet av ekonomisystemet Unit 4 (fd Agresso).

Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete och vill jobba med utveckling och förbättring av processer.

Personliga egenskaper

Du är en självgående, ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du har en god analytisk och pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi erbjuder

Provanställning kan tillämpas för tjänsten.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registrering av CV var god kontakta Webcruiter kundservice.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. För mer information om Smedjebacken, besök gärna vår hemsida: http://www.smedjebacken.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga