Elektromontage · Publicerad 19 jan

Elektromontage söker en driven konstruktör och gärna med intresse för projektledning. Vill du vara en del i ett framgångsrikt företag som arbetar med högkvalitativa lösningar för styr- och kraftautomation? Kanske känner du att det har blivit dags att lämna storstaden för något mer personligt? Eller är det kanske bara läge att hitta nya utmaningar? I Söderköping och S:t Annas skärgård ligger storheten i det lilla och det är en plats för såväl avkoppling som upplevelser.
Med sin närhet till Norrköping och Linköping blir Söderköping en perfekt plats för dig som vill ha lite av varje. Elektromontage är beläget precis intill E22 och är lättåtkomligt för både pendlare såväl lokalbefolkningen.

Om företaget
Elektromontage är ett elteknikföretag med fyra verksamhetsområden: Industriell- och Marin automation, Ställverk samt Service. Vi levererar kompletta lösningar för styr- och kraftautomation. Våra största kundgrupper är maskintillverkare för kraftgenerering och marina produkter. Cirka 95 % av vår produktion exporteras direkt eller indirekt. Teknologisk kompetens, ett proaktivt arbetssätt och våra medarbetares kunskap om olika applikationers driftvillkor gör att vi är en konkurrenskraftig partner att göra affärer med. Vi är 45 medarbetare och omsätter ca 100 MSEK.

Dina arbetsuppgifter
Som elkonstruktör kommer du att genomföra flera typer av elkonstruktioner såsom olika typer av startutrustningar, kontrollutrustningar och ställverk. Du kommer huvudsakligen att jobba tillsammans med/för våra projektledare och bidra med utveckling av arbetsmetoder och kostnadseffektiva konstruktioner.

Du kommer att jobba med flera order parallellt och stötta våra kunder/projektledare/säljare med löpande support.

Din profil
Du har minst en gymnasieingenjörsutbildning inom el och flera års erfarenhet av elkonstruktion eller så är du högskoleingenjör inom El-
& Automation med något års erfarenhet. Du bör ha arbetat i något elkonstruktionsprogram, gärna E-Plan P8.

Det är starkt meriterande om du har:
  • Praktisk erfarenhet av att bygga el-/styrskåp
  • Arbetat i affärssystem
  • Kunskaper i SQL
Vi söker en flexibel och drivande person som är prestigelös, teknikorienterade och gillar ett varierande arbete med många kontaktytor, både internt och externt.

Har du ett intresse för projektledning erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas inom det.

Ansökningar tas emot via mail på dennis.griph@elektromontage.se eller tobias.linden@elektromontage.se.

Vi kommer att genomföra urval löpande så vänta inte med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet