Addilon AB · Publicerad 3 okt

Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar inom projektledning, driftsättning, kvalificering, kvalitetssäkring och validering. Tekniskt stöd med stora kunskaper inom GMP och LEAN-arbete för process- och tillverkningsindustri. www.commonpower.se

Vi söker nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Om du känner igen dig på beskrivningen nedan och dessutom uppfyller kraven är du varmt välkommen med din ansökan.

Uppdraget
Du kommer att ingå i underhållsteamet som ansvarar för underhåll, modifieringar och förvaltning av produktionsutrustning. Din roll är att stödja drift och underhåll av processutrustningar som ska bidra till en hög teknisk tillgänglighet inom ditt ansvarsområde. Arbetet innebär täta kontakter och samarbete med hela produktionsflödet, både i det dagliga arbetet och i projektform.
Uppdrag utförs i Uppsala- och Stockholms län.

Krav
- Teknisk högskoleutbildning, alternativt gymnasial utbildning med teknisk inriktning och flera års yrkeserfarenhet från tillverkning av läkemedel.

Förutsättningar
  • Genuint intresse för teknik och problemlösning
  • Ha arbetat med förebyggande, akut och planerat underhåll
  • Ha kännedom om LEAN
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i GMP
  • God kännedom om säkerhet, hälsa och miljö
  • Strukturerad, självständig och har lätt för att kommunicera och samarbeta
Det är även meriterande att ha erfarenhet inom vanligt förekommande programvaror (SAP, OCM etc.) samt kunskap om operatörs- och specialistunderhåll.

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: valideringsingenjör, validering, läkemedel, gmp, lean, stockholm, uppsala, FAT/SAT, VP, DQ, IQ, OQ, PQ, PV
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga