AstraZeneca · Publicerad 4 juli

För vår kunds räkning söker vi nu en konsult till rollen som processingenjör vid Sweden Operations hos AstraZeneca i Södertälje. Du kommer främst att stödja produktionen med kvalificerings- och valideringsarbete. Arbetet är varierande, utåtriktat och bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Personen vi söker ska vara drivande och engagerad samt brinna för att arbeta med processtekniska frågor och förbättringsarbete. Konsultuppdraget beräknas starta omgående med hänsyn till uppsägningstid och pågå fram till den sista juli 2019, men med mycket god chans till förlängning. Tveka inte att sända in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker fortlöpande. Välkommen till Poolia!

Om Poolia - Vad kan vi erbjuda dig?

Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är verksamt i mer än 100 länder världen över och är ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns den största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. Produktionsanläggningarna kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, tablettillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Din roll

Du kommer främst att stödja produktionen med kvalificerings- och valideringsarbete. I din roll kommer du även att delta i verksamhets- och investeringsprojekt och medverka vid myndighetsinspektioner. Du kommer också att jobba med att förbättra våra arbetsprocesser. Rollen rapporterar till chef Processteknik Packning.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga