Infocare · Publicerad 2 sept 2019

Om tjänsten som junior onsite-tekniker

Vi söker för en kunds räkning en junior onsite-tekniker för ett uppdrag i södra Stockholm.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start i början September och arbetet kommer sträcka sig 6 månader framåt. Perfekt för dig som är nyfiken på en teknisk karriär, har en teknisk utbildning eller stort intresse för IT och teknik.

Några arbetsområden som onsite-tekniker är:
  • Ge service och kundsupport vid utrullning av maskinvara till kunden
  • Hantera leverans av hårdvara, Windows 10 och installation av programvara
  • Följa guidelines och protokoll *
. Nära samarbete med det tekniska onsite teamet och övriga kollegor
  • Förstå kundens krav och agera i enlighet med detta
  • Bygga positiva relationer med kunderna
Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från teknisk support sedan tidigare, men viktigast och krav för tjänsten är ett genuint intresse och driv att lära dig snabbt på plats. Vi söker en person som är intresserad av datorer och teknisk utrustning. Du är van att arbeta med Windows 10 och office365. Som person är du tillmötesgående, energisk och gillar att leverera suverän service.

Är du våran nästa stjärna? Hör av dig idag!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Södertälje
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga