Konfidentiell · Publicerad 22 mars 2021

ValueOne söker en produktionsledare för ett sju månader långt konsultuppdrag hos vår kund söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som produktionsledare ansvarar du för verksamhetens dagliga drift och resultat med uppgift att operativt leda och fördela arbetet i gruppen. Uppdraget innefattar att effektivisera och öka produktiviteten och nyttjandegraden samt säkerställa en god ekonomisk utveckling. Du kommer att ha interna såväl som interna kontakter i ditt arbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till platschefen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kontinuerligt arbete med uppföljning och effektivisering.
  • Coacha och leda produktionens medarbetare.
  • Delta i projektmöten internt och i eventuella uppföljningsmöten med kund.
  • Effektivisera flöden samt hantera nya och ökande volymer.
  • Leda förbättringsarbeten.
  • Ansvara för uppföljning av produktionsresultat och budget, samt teknikutveckling inom produktområdet och löpande investeringar.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av en liknande arbetsledande roll inom tillverkande industri. Du är van att arbeta med logistiska flöden och att driva kontinuerligt operativt förbättringsarbete inom produktion och kan uppvisa goda resultat från framgångsrika förändringsprojekt kring effektivitet, förbättringsåtgärder och/eller implementering av system. Högteknisk kompetens är viktigt för rollen eftersom frågor kring underhåll av maskiner kan uppstå. Helst ser vi också att du har utbildning från högskola t.ex. inom produktionsteknik och har flerårig erfarenhet av LEAN (5S,SMED) eller motsvarande. Du bör också vara van att göra analyser och sammanställningar i Excel.

För att du ska bi framgångsrik i rollen är det viktigt att du är självgående och har en stark egen drivkraft. Kort sagt, du får saker ur händerna och är van att självständigt lösa problem. Du drivs av att se resultat och trivs allra bäst i en entreprenörsinriktad kultur där du får vara med och utveckla både dig själv och andra samtidigt som du bidrar till företagets framgång. Till din karaktär är du noggrann och strukturerad och gillar att skapa ordning och reda. Du har lätt för att bygga relationer och trivs i en roll med många interna och externa kontaktytor. Som ledare är du tydlig och rak i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Produktionsledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga