Poolia Engineering · Publicerad 12 juli

Vi söker just nu kandidater till ett konsultuppdrag som instrumentingenjör på AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget planeras starta omgående med hänsyn till uppsägningstid och pågå fram till 31 mars 2019. Är du en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och problemlösning? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om Poolia - Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Poolia Life Science & Engineering är specialister som rekryterar specialister inom området. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

Om AstraZeneca

På AstraZeneca tar vi tillfället till förändring när vi ser det och får det att hända, eftersom varje möjlighet, hur liten den än är, kan vara början till något stort. Att leverera livsförändrande läkemedel handlar om att ha entreprenörsanda - hitta ögonblicken och förstå deras potential.

Vi är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns vår största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. Totalt sysselsätter vi här cirka 4 100 personer, varav 3 500 arbetar i våra tillverkningsanläggningar. Våra två stora produktionsanläggningar kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, fyllning/tablett-tillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Arbetroll och arbetsuppgifter

Din spelplan:
Nu söker vi en ingenjör till underhållsavdelningen som stödjer AstraZenecas laboratorieverksamhet.

Vi söker en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Som instrumentingenjör ingår du i ett team inom QC Underhåll och Support med placering i Snäckviken och Gärtuna, Södertälje. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra QC laboratorier.

Din roll:
Underhållsavdelningarna inom OQC ansvarar för underhåll och förvaltning av utrustning inom laboratorieverksamheten i Södertälje. I rollen ingår att utföra underhåll, genomföra modifieringar och förvalta utrustningar på båda siterna. Arbetet innebär anskaffning, kvalificering, kalibrering, felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll, samt avveckling av laboratorieutrustning. I rollen ingår beredskap vid behov, deltagande i myndighetsinspektioner och ledsagning av externa leverantörer. Tjänsten omfattar även att utfärda/granska GMP-dokumentation, initiera och driva ändringsärenden samt jobba med förbättringsprojekt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia