Poolia Life Science · Publicerad 17 okt

Till vår kund, AstraZeneca, söker Poolia Life Science nu en instrumentingenjör till laboratorieverksamheten i Snäckviken och Gärtuna. Som instrumentingenjör kommer du att arbeta inom underhållsorganisationen inom Kvalitetskontroll med fokus på att utföra underhåll, genomföra modifieringar och förvalta utrustningar.
Uppdraget förväntas att starta inom kort och stäcka sig fram till årsskiftet med chanser till förlängning.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så om du är intresserad av att arbeta vid ett världsledande läkemedelsföretag se till att skicka oss din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: instrumentingenjör, drifttekniker, automationstekniker, instrumenttekniker, GMP, kalibrering, analytiska instrument, SAP, QN, QC, felsökning, underhåll

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär kalibrering, felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll, på laboratorieutrustning.
  • Initiera och driva förbättringsprojekt/initiativ
  • Att kontakta, besöksmottaga och ledsaga externa leverantörer och servicepersonal
  • Att utföra arbetet enligt lokala instruktioner, Quality and Compliance Manual, GMP och gällande myndighetskrav.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en formell kompetens motsvarande lägst teknisk gymnasium kemi/elektronik inriktning med dokumenterad erfarenhet av service av analysinstrument och/eller flerårig labbvana. I övrigt förutsätter vi:
  • Att du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift både på svenska och engelska
  • 2 års vana med arbeten inom GMP och kvalitetssystem
  • Serviceinriktad, kommunikativ, flexibel och strukturerad personlighet
  • Datorvana med administrativa system som SAP och QN
Framgångsfaktorer:
Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har en god initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är flexibel, drivande och tycker att den höga pulsen i arbetet är stimulerande.

Ledarskapskompetenser:
Du skall konsekvent arbeta med AstraZenecas samtliga ledarskapskompetenser med styrkor inom:
  • Samverkar med andra
  • Agerar beslutsamt
  • Kundengagemang och integritet
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt
Mejla Caisy Kader
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga