Söderenergi · Publicerad 4 okt

Din nya tjänst

Sveriges fjärde största fjärrvärmeverk söker underhållsingenjör!

Söderenergi är ett högteknologiskt produktionsbolag med fokus på miljö och teknik.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, prioritera och samordna underhåll inom området pannor, tryckkärl samt rökgasrening. Eftersom Söderenergi är ett projektdrivet företag i ständig utveckling kommer du också att fungera som projektledare, ofta i kontakt med externa leverantörer. Att bibehålla och utveckla och bibehålla hög drifttillgänglighet står högt på din agenda.
Söderenergi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald.
För dig som brinner för teknik kommer denna tjänst innebära spännande utmaningar och mycket att lära. Inom Söderenergi erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling.
Läs gärna mer om vår kund på www.soderenergi.se

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst högskoleingenjörsnivå mot maskin/underhållsteknik eller motsvarande. För att relativt snabbt komma in i jobbet har du flerårig erfarenhet av kraft- /värmeverk, rökgasrening, sågverk, stål- eller pappersbruk eller massaindustrin. Du har dokumenterad vana av praktiskt underhållsarbete och underhållsplanering. Viktigt med god mekanisk förståelse och vi ser gärna att du har prövat på rollen som projektledare. God kunskap i svenska och engelska behövs för denna tjänst. Vi önskar att du har körkort för personbil.

Din profil

Personen vi söker arbetar med engagemang, är tydlig i sin kommunikation och har en stark drivkraft att lösa tekniska utmaningar i sitt arbete. Rätt person skapar och bibehåller goda relationer samt brinner för samarbete. Tjänsten kräver självständighet, egna initiativ och god planeringsförmåga. Du vet med dig att du trivs i en industriell miljö.

Din ansökan

Söker tjänsten gör du via vår hemsida eller annan lämplig annons. Vi på Thalamus är stolt rekryteringspartner till Söderenergi och önskar att alla frågor initialt sker till oss på Thalamus. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander på 08-120 88 788. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31/12-18. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Välkommen med din ansökan till ett utvecklingsorienterat modernt företag med snabba beslutsvägar och familjär känsla!

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderenergi producerar närmare 2 500 GWh fjärrvärme i Igelsta värmeverk, Igelsta kraftvärmeverk och Fittjaverket. Vid Igelsta kraftvärmeverk produceras dessutom el. Söderenergi producerar fjärrvärme för cirka 300 000 personer, kontor och industrier i södra Storstockholm. Elproduktionen uppgår till drygt 550 GWh per år och motsvarar förbrukningen av hushållsel i 100 000 bostäder.
+ Läs mer om företaget