SCANIA CV AB · Publicerad 10 jan 2020

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Avdelningen Industriella projekt på Scania Industrial Maintenance utför projektering och projektledning för omställning och installation av maskin- och produktionsutrustningar samt om-, till- och nybyggnation av fastigheter inom Scania och vi nu söker en chef till gruppen Projekt El.


Dina uppgifter

I ditt arbete som chef kommer du att leda och utveckla verksamheten inom ditt område samt dess personal. Då vi arbetar både med mycket stora och komplexa projekt men även med mindre uppdrag kommer du att arbeta i ett mycket nära samarbete med övriga projektgrupper (bygg, VVS, verkstadsomställning) samt även med olika tekniska konsulter, entreprenörer och självklart med våra kunder inom Scania.

Inom området Projekt El ingår även uppdrag med brandlarms-, släck- och säkerhetsinstallationer.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar i projekten för kvaliteten,tid, ekonomin och miljö samt att verka för att lagar och föreskrifter följs.

Du behöver ha intresse för utvecklingen inom ditt område och medverka i utvecklande av nätverk och förbättringsgrupper.

Detta är ett spännande uppdrag som kräver goda ledaregenskaper samt ett genuint engagemang och kunnande av vår verksamhet.


Din Profil

Vi tror att du minst har en teknisk gymnasieutbildning. Civilingenjör eller liknande utbildning på högskolenivå är meriterande. Erfarenhet och kunskap inom entreprenadjuridik AB04/ABT06, LCA/LCC och El krävs samt att du har praktisk erfarenhet av projektledning och elkonstruktion inom fastighet.

Du skall även ha en dokumenterad erfarenhet som chef/ledare. För uppdraget krävs också en god engelska och att du innehar B-körkort.

Du är en driven person med ett engagerat ledarskap. Du har en stabil teknisk plattform och ett intresse av att leda och utveckla människor. Du har god analytisk förmåga, är kreativ, utåtriktad och prestigelös tillsammans med en god förmåga att samarbeta och skapa relationer.


Intresserad?
För ytterligare frågor kontakta gärna:

Karel Brydniak på tfn 08-553 83 904. Mail: karel.brydniak@scania.com. eller

Marcus Eriksson på tfn 08-553 89 405. Mail: marcus.eriksson@scania.com

Din ansökan
Välkommen med din ansökan via länken och bifoga personligt brev och CV senast 2020-01-31.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga