SCANIA CV AB · Publicerad 5 nov 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Scania Industrial Maintenance AB söker nu en elkrafttekniker till El-media.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår förbättringsarbete, service, samt avhjälpande och förebyggande underhåll inom Scanias distributionsnät i Södertälje. Där ingår åtgärdande av brister och underhåll på ställverk och transformatorer, inställning och provning av reläskydd samt UPS, reservkraft och batterianläggningar. Vi planerar för avbrott och utför omkopplingar på distributionsnätet samt utför kontroll före spänningssättning av anläggning och maskinutrustning. Även konstruktionsändringar och uppdatering av dokumentation ingår.

Arbetsberedskap och helgarbete kan förekomma.


Din profil


Du har som lägst gymnasieutbildning inom elteknik, elkraft eller motsvarande, samt tidigare erfarenhet av arbete 3-5 år med främst reservkraft, ställverk eller transformatorer.
Behörighetskompetens, ELSA industri eller motsvarande samt B-körkort är ett meriterande .

Arbetet kräver god kommunikationsförmåga då arbetet sker i nära samarbete med kund och kräver därför god känsla för service.

Du är givetvis ordningsam och noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Avdelning består idag av fyra kollegor, där öppenhet, att vilja dela med sig och stödja varandra är viktiga egenskaper att förvalta.

Information och ansökan

För mer information kontakta:

John Bohlin, chef El-Media, 08-553 526 56 john.bohlin@scania.com

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuver kommer att hållas löpande
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga