SCANIA CV AB · Publicerad 19 nov 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du bidra till en förbättrad arbetsmiljö?
Chassi söker nu en driven ergonomikoordinator som ska stötta oss med att förstärka och förbättra arbetsmiljön för våra kollegor på Chassi, utöver detta får du även chansen att vara med och bidra till en hållbar framtid... vi befinner oss nämligen i en spännande tid med många roliga utmaningar och en av de stora är elektrifiering av våra lastbilar.

Har du erfarenhet från arbetsmiljö/hälsa och ergonomiska frågor? Gillar du att arbeta nära produktion och att växla mellan koordinering och stötta ”kunden” för att vi ska nå våra mål? Då tror jag att du är den vi söker!

Hos oss kommer du... arbeta i ett fantastiskt team ihop med 8 andra koordinatorer där vårt fokus ligger på att utmana och utveckla verksamheten framåt inom arbetsmiljö, brand och säkerhet. Vi är också med och koordinerar i fastighetsfrågor och självklart försöker vi tänka hållbarhet i allt vi gör.

Då avdelningen har flera olika spetskompetenser kan vi både stötta varandra och lära oss av varandra dagligen. Tillsammans supporterar vi hela chassiverkstaden i stort och smått... detta kommer få dig att växa och är dessutom riktigt roligt!

Jag söker dig som... har lätt för att skapa goda relationer och kan nå ut med din kunskap på rätt nivå utifrån behovet. Vidare ser jag att du som person är du drivande och strukturerad och kan ta ansvar för egna leveranser och arbetsuppgifter. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift i svenska samt goda kunskaper i engelska.

För att trivas hos oss och kunna skapa resultat är det viktigt att du trivs med att arbeta nära ”kunden” i producerande miljöer.

Jag tror att du som söker har högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, meriterande är om du har erfarenhet från ergonomiområdet samt bra om du har tidigare erfarenhet från montering och/eller logistik i någon form.

Varför Chassi
Hos oss får du jobba med befintlig verksamhet som också är under uppbyggnad för att kunna producera elektrifierade lastbilar, utöver det kommer du att få ett brett kontaktnät inom P&L.

Vill du utvecklas med oss? Sök med en gång, då jag kontinuerligt läser spännande ansökningar.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sara Nordgren, Chef MSSA på tfn 08-553 703 10

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Ansökan gör du på Reflex/Jobbsök eller via Scania.com Karriärsida.
Din ansökan skall vara oss tillhanda senast 2021-12-12. JobID: 20215842.

Löpande urval sker under hela ansökningsperioden. Vi använder tester som en del i vår urvalsprocess.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga