SCANIA CV AB · Publicerad 11 jan 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. För oss på Motormonteringen innebär det att vi installerar en helt ny monteringslina för vår senaste generation av motorplattform, en motor som sätter helt nya standarder för utsläpp och bränsleeffektivitet.

På Scanias motormontering fokuserar vi på att skapa en kultur och struktur som många vill arbeta och växa i. Vi har ett tvåfaldigt lean-system där den ena delen består av en tydlig struktur med väl definierade arbetssätt och den andra av en kultur där vi med stort driv alltid strävar efter att bli bättre och där vi tar ansvar för vårt resultat.

Vi monterar, provar och målar motorer till Scanias globala produktion. Vi är idag omkring 1 100 personer och står nu inför spännande period med flera utmaningar med introduktioner av nya motortyper. Vi utökar vår personalstyrka och söker dig som är utbildad ingenjör med intresse för att arbeta i en spännande och dynamisk produktionsmiljö.


Dina arbetsuppgifter

Som Global Processtekniker arbetar du med att säkerställa hela processen i vår motormontering, från montering till provning och målning. Du lär dig att skapa och utveckla tekniska lösningar för en konkurrenskraftig produktionsprocess för att leverera Scanias motorer med rätt kvalitet, i rätt tid. Du kommer att vara verksamhetens processtekniska resurs i våra produktutvecklingsprojekt av nya motortyper.

Vårt arbete startar med analys av investeringsbehov för framtida produkter, från framställande av kravspecifikation till implementerad och överlämnad utrustning. Vi jobbar i projektform där du arbetar i nära samarbete med produktberedningen, konstruktion och flera av våra externa verktygsleverantörer.

Hos oss är det just människorna i laget som leder till vår framgång. Du kommer att vara en del av ett team med processtekniker och beredare, ett team med blandade bakgrunder och erfarenheter. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att påverka våra processer och metoder.

Din profil

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande produktionsteknisk erfarenhet. Vi tror att du har ett par års erfarenhet eller att du är i början av din karriär med en vilja att lära dig arbetet från grunden. För att trivas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och vara öppen och utåtriktad. Du har förmåga att strukturera, planera och hantera många olika arbetsuppgifter och många kontakter. Du har lätt för att kommunicera och behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Som person är du engagerad i ditt arbete och tycker att möten med människor är spännande och utvecklande. Du har ett drivande förhållningssätt, är nyfiken på att lära dig nya saker och öppen för att saker kan förändras under projektens gång. Att jobba i ett team är en självklarhet för dig. Vi är en grupp som har ett nära samarbete och stöttar varandra för att nå våra personliga mål. För oss är det viktigt med öppenhet, prestigelöshet och självklart att vi har roligt på jobbet.

Vi erbjuder

Som Global Processtekniker får du en mycket bra start på en karriär inom Scania. Du kan fördjupa dig inom teknik, prova på ledarrollen eller bredda dig inom ett av de områden du är mest intresserad av. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer ingå i ett team där du kommer ha stor möjlighet att påverka våra arbetssätt och metoder.

Under din introduktionstid kommer du att tilldelas en handledare som du kan använda som stöd i frågeställningar som dyker upp. Hos oss är det en självklarhet att du arbetar nära din chef och du kommer erbjudas kontinuerliga avstämningar där fokus kommer att vara på din personliga utveckling. Arbetsklimatet i gruppen är stödjande, utvecklande och öppet.

För mer information

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Erik Hermansson (Gruppchef), 08-553 704 61.

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök senast den 15 januari 2021. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga