SCANIA CV AB · Publicerad 4 okt 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du högskoleutbildad med teknisk inriktning, eller har motsvarande relevant erfarenhet inom teknikområdet och trivs i en analytisk och utmaningsdriven miljö. Vi du bidra till att säkerställa att kommande produktuppdateringar introduceras i serieproduktion på bästa möjliga sätt? Då har du möjligheten att söka tjänsten som Global beredare.

Vi befinner oss i en period av flera spännande utmaningar kopplat till kommande produktintroduktioner och digitalisering för att möta vår strategi i att vara ledare inom hållbara transporter. Global beredning är en grupp som besitter mycket erfarenhet av lastbilens uppbyggnad. Vi erbjuder dig en grupp med stort engagemang, arbetsglädje och goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att tillhöra ett team med erfarna kollegor med ett stimulerande arbete i en internationell miljö. Gruppen består idag av medlemmar i ålder 25-64, kvinnor och män.

Dina arbetsuppgifter
Som Global Beredare har du en central roll i arbetet kring att säkra störningsfria produktintroduktioner för chassimonteringarna. Vi arbetar i en internationell produktionsmiljö, där du kommer att ha ett nära samarbete med Produkttekniker i Europa och Brasilien och andra grupper inom organisationen. Du har även tvärfunktionella kontakter och kommer att fungera som länken mellan produktion och konstruktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa, underhålla och leverera den globala monteringsstrukturen som baseras på tekniska underlag från konstruktionsgrupper på forskning och utveckling. Monteringsstrukturen innehåller all information om artiklar som ska monteras på varje chassi. Strukturen är en viktig del av monteringen och mycket av det globala strukturarbetet är kopplat till nya introduktioner.

Din Profil
Vi ser att du har en har högskoleutbildning med teknisk inriktning, alt. motsvarande relevant teknisk erfarenhet. För att trivas i i rollen som beredare är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Då det bland annat pågår projekt inom vårat digitala IT landskap värdesätter vi att du välkomnar förändringsarbete för att möta framtida kundbehov. Du känner en självklarhet i att förbättra våra processer och metoder tvärfunktionellt tillsammans med dina kollegor. Du trivs med en arbetsmiljö präglad av arbete med dator samt är en van användare av Windows. Kunskaper i OAS och MONA assembly samt produktkunskap om lastbilsproduktion är meriterande

Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i en trygg och internationell miljö där våra kärnvärden och principer guidar oss i allt vi gör. Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare information:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Åsa Ottergren (gruppchef), +46 (0)8 553 729 29

Din ansökan
Vi ser gärna att din ansökan innehåller personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningsperioden. Ansök via Reflex Karriärsida alt via Scania.com Karriärsida senast den 2021-10-31. JobID: 20215225
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga