SCANIA CV AB · Publicerad 10 feb 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gruppchef inom produktion till Scanias gjuteri.

Scanias gjuteri i Södertälje producerar motorkomponenter till våra lastbilar, bussar, industri och marinmotorer.

Arbetsuppgifter

Som Gruppchef i produktion är ditt uppdrag att leda verksamheten inom en avdelning med ansvar för personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leverans. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas. Du ansvarar även för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad. I rollen fungerar du både som chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Du leder en avdelning om c:a 15 st medarbetare där produktionen går i 3-skift.

Du ansvarar för en maskinpark med hög teknisk nivå. Runt dig har du stöd från en teknik- och underhållsorganisation där du prioriterar och agerar efter avdelningens långsiktiga mål. Du förstår att i en teknologisk miljö är det människan som avgör resultaten och är därför fokuserad på ledarskap och att utveckla dina medarbetare inom ramen för Scanias Produktions System.

Det finns en tydlig struktur för arbetet och för våra gemensamma processer, men det är ditt aktiva och närvarande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanande och framförallt utvecklande arbete. Du ingår i ett verkstadsområde tillsammans med ett antal chefskollegor och du rapporterar till verkstadschefen.

Tjänsten som Gruppchef i produktion innebär skiftarbete.

Profil

Du är en drivande och engagerad person som har ett stort intresse och förmåga att arbeta genom andra. Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för gjuteriet.

Du har minst en gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning med teknisk inriktning samt tidigare erfarenheter av ledarskap från liknande tillverknings- eller processindustri.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information kontakta:

Verkstadschef: Johan Karlsson tel: 08 553 80657 eller Cesk Marjakaj tel: 08 553 81676

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sök senast den 2020-02-28.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga