SCANIA CV AB · Publicerad 23 apr 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du en erfaren och driven HR-person? Tycker du att HR gör mest nytta genom att finnas nära organisationen på både chef- och medarbetarnivå?

Strålande, då tror vi att du är rätt person för uppdraget!

Vi inom Motortillverkningens personalavdelning, DMH, söker nu ytterligare en HRBP-kollega att komplettera vårt HR-team med. Vi är en grupp av drivna personer som behöver dig som kan bidra till gänget med klokskap och eftertänksamhet men också med nytänkande. Tillsammans arbetar vi för att ge bästa möjliga HR-stöd till vår organisation, som består av ca 850 medarbetare och chefer som tillsammans strävar efter att bli ”En hållbar ledare inom motortillverkning”.

Dina arbetsuppgifter
Som HR Business Partner arbetar du brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området. Du arbetar tätt ihop med verksamheten och fungerar som stöd och coach till cheferna i bl.a. arbetsrätt, lönesättning, rehabilitering, rekrytering, kompetensutveckling och övrigt förekommande personalfrågor. Du kommer också spela en viktig roll i att arbeta tvärfunktionellt med utvecklingen av Scanias HR-processer.

Vem är du?
Vi söker Dig som har ett stort intresse för hur HR kan stötta och coacha verksamheten. Som person är du självständig, har hög integritet och är tillmötesgående. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med såväl chefer som medarbetare. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och kan prioritera. Har förmågan att snabbt kunna skifta fokus.

Du har en akademisk utbildning och är examinerad inom HR-området alt. en ingenjörsexamen eller har ledarerfarenhet från produktionsrelaterad miljö. Du har troligtvis något eller några års erfarenhet av yrket.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi dig?
Som HR Business Partner på Scanias motorbearbetning får du en bred och utvecklande roll. Du blir en viktig del av ett engagerat team, om två HRBP's och en administratör, som har en hög ambition att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

För mer information
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Karlsson, HR chef DMH på 08-553 806 57

Ansökan
Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. CV, personligt brev och gärna examensbetyg bör finnas med. Ansök via Reflex/Jobbsök senast den 14 maj 2021. JobbID: 20212152

Välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga