SCANIA CV AB · Publicerad 4 okt 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Konstruktör till motorutveckling

Vill du som oss jobba med hjärtat i alla våra produkter, vill du vara en del av vårat härliga team där vi tänker utanför boxen?

På gruppen Product Engineering Design arbetar vi med konstruktionsförbättringar på samtliga motorer som går i produktion. Gruppen är en del av Scanias motorutveckling och är ansvariga för att de förbättringar som arbetas fram överförs till kommande generationers Scaniamotorer. Vi har hela motorn som arbetsområde, vilket ger omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att lära sig att se helheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med produktkvalitet, produktionsutmaningar, kostnadsrationaliseringar och avvikelsehantering. Du leder själv dina ärenden och arbetar tvärfunktionellt inom företaget över hela världen. Vårt verktyg är Catia V5, där vi konstruerar, beräknar och geometrisäkrar våra artiklar. Vi kan erbjuda en variation av uppdrag som både lämpar sig för dig som är nyare inom yrket och dig som erfaren. För dig med kortare erfarenhet finns stor variation av uppdrag med många kontaktytor inom Scania. Är du en erfaren konstruktör finns flera tyngre och komplexa konstruktionsuppdrag och även arbetsuppgifter som bedömning av inkommande jobb, framtagning av arbetsmetodiker.

Din profil

Vi ser gärna att du är driven, engagerad och kommunikativ person då du kommer ansvara för din egna leverans. Eftersom vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö ställs höga krav på ditt självledarskap. Du drivs av och gillar problemlösning över funktionsgränser. Ingen dag är den andra lik hos oss på Motorutvecklingen, så letar du efter omväxlande arbetsuppgifter och är en mer generalist än specialist så är du perfekt för rollen!

Det är en självklarhet att du är högskoleingenjör eller civilingenjör, om du besitter Konstruktionserfarenhet och/eller produktionserfarenhet så är det meriterande.

Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Kontakta gärna Daniel Bjurefors, gruppchef,

08-553 891 01.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga