SCANIA CV AB · Publicerad 8 juli 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med på utvecklingsresan med fokus på digitalisering?
Drivs du av möjligheten att få vara med och påverka? Är problemlösning något för dig? Då är det här rätt plats och rätt uppdrag för dig! Vi söker nu en Koordinator / Projektledare till Provmontering & Mätning Chassi.

Vi letar efter dig som har ett utvecklande mindset! Du ser varje utmaning som en möjlighet till förbättring. I den här rollen får du samarbeta tvärfunktionellt med kunder inom både R&D samt P&L. Driva både små och stora utvecklingsprojekt med fokus på främst digitalisering.

Vår verksamhet & organisation
Inom gruppen Provmontering & Mätning Chassi arbetar vi med produkt- och processverifiering huvudsakligen i 3D samt utför fysiska mätningar där vi säkerställer spel och spalter på hytt och chassi.

Provmontering & Mätning Chassi ingår i organisationen Product Introduction Chassis and Cabs där Chassiverksamheten är belägen i Södertälje och Hyttverksamheten i Oskarshamn. Organisationen består av produktionsberedare, projektledare, logistikutvecklare, monterings- och logistikpersonal. Organisationen representerar Produktion i det tvärfunktionella arbetet med R&D i Produktutvecklingsprocessen, där målet är att säkra produktintroduktioner globalt med 0 fel och 0 olyckor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Vara aktiv i projektplaneringsarbetet i produktutvecklingsprocessen
  • Hantera inkomna provuppdrag samt fördela ut dem i gruppen
  • Driva uppdragsdirektiv inom digitalisering
Din profil
För att trivas i uppdraget tror vi att du är en person som tycker om att ta ansvar, som vågar utmana och som uppskattar att ha ett stort kontaktnät både inom R&D samt P&L. Du är kommunikativ och samarbetsvillig, ser möjligheter istället för problem och drivs av att hitta lösningar tillsammans med andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och är van att arbeta i Office 365.

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund från högskola/universitet alternativt Scaniateknikerutbildning. Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande, men det allra viktigaste är att du har viljan, drivet och intresset för att utveckla dig samt verksamhetens processer.

Kompetens är alltid avgörande i valet av kandidat. Samtidigt eftersträvar vi en bättre mångfald inom avdelningen och därför ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vill du veta mer
Kontakta:
Janne Lehto Piironen, Gruppchef, 08-553 861 99, 070-081 57 47

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior. Ansök via hemsidan Reflex/Jobbsök eller via Scania.com Karriärsida snarast möjligt dock senast 2021-08-22. JobId: 20213630.

Vi kommer intervjua kandidater löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att anställas innan annonstidens utgång.

OBS! Vi kommer göra ett uppehåll för intervjuer under semesteruppehållet v 29-32.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga