SCANIA CV AB · Publicerad 20 mars 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Bussutveckling befinner sig i en mycket spännande tid med allt tuffare klimatmål, en ökad global urbanisering och ett teknikskifte mot elektrifierade, uppkopplade och autonoma fordon. För att möta dessa utmaningar kommer bussen som klimatsmart, kollektivt transportmedel att spela en allt viktigare roll.

Vi söker nu en teknisk driven koordinator till gruppen RBKA där vi idag hanterar all S-order inom bussutveckling, från enkla anpassningar i befintlig specifikation till mer komplicerade förfrågningar som kräver både utveckling av nya komponenter och provning innan vi har en färdig produkt att leverera till slutkund.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som S-order koordinator innebär att ansvara för koordinering, taktning och pulsning av hela flödet av S-order förfrågningar, från beredningsarbetet tillsammans med linjeverksamheterna, där intressen från kund, lagkrav och tekniska utmaningar möts, fram till att vi har ett väl förankrat svar till marknad, om vår tekniska förmåga, med avseende på ledtider och tekniska komplexitet.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö, med nära samarbete med marknadssidan och våra utvecklingsenheterna i Polen, Finland och Brasilien.

I arbetsuppgifterna ingår också att leda utvecklingen av de processer som stöttar det tvärfunktionella arbetet inom S-order buss.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad och gillar ett stundtals högt tempo. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har förmåga att på ett positivt sätt stödja dina kollegor i att leverera till de olika projekten. Du bör ha förmåga att se helheter och ha lätt att leda arbete i grupp, gärna med en bred erfarenhet av Scania och de slutprodukter vi levererar.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du ser förbättringsarbete som en självklar och viktig del av det dagliga arbetet ovh vara målinriktad och ha förmåga att skapa positiva och långsiktiga relationer inom Scania.

Du kommer att möta en spännande och stimulerande utmaning med samarbete med många delar av Scania organisationen.

Ansökan

Ansökan gör du via länken till höger. Din ansökan ska inkludera ett personligt brev, CV samt kopior av betyg från utbildning. Arbetet med rekryteringen av denna tjänst kommer pågå löpande så inkom gärna med en ansökan så fort som möjligt men senast den 31 mars 2020.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga