SCANIA CV AB · Publicerad 18 feb

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

En stor del av denna spännande utveckling leder till mer elektronik och sensorer i vår produkt och därmed utmaningar för oss som ritar elschema och kablage till hytt och chassi.

Den här tjänsten ger dig möjligheten att vara med på resan för att vidareutveckla branschens bästa och mest tillförlitliga elsystem för att möta framtidens behov av t.ex. autonoma fordon.

Vi vill välkomna dig som är nyfiken och duktig på att kommunicera att söka dig till vårt härliga team!

Om tjänsten

Vill du vara med och ta fram nervsystemet till vår lastbil dvs. el-schema och kablageartiklar för hytt och chassi? Att konstruera kablaget är lite som att lösa sudoku, här behöver vi ta hänsyn till flera parametrar samtidigt för att optimera lösningen. Lösningen ska vara robust men lätt att montera, en optimerad flora av artiklar och samtidigt kunna erbjuda kunden en skräddarsydd lösning. Vi arbetar tvärfunktionellt och deltar i flera projekt och arbetar tätt med andra grupper som jobbar med mjukvarusystem, elektronikkomponenter, inköp och produktion.

Vi är ett team som trivs med att arbeta med varandra och alla bjuder på sig själva. Samtidigt finns det en bra kultur av att vilja göra ett bra jobb och en sund stolthet i att leverera bra lösningar. Det är lätt att få in nya medarbetare på gruppen då alla ställer upp och hjälper till med att svara på funderingar och att hjälpa varandra i problemlösning.

Om dig

Du tycker om att kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor och projekt på gång. Du är förmodligen högskole- eller civilingenjör som har grundläggande kunskaper inom elektronik och tycker om att förstå hur ditt område är kopplat till andras. Du tycker om att driva frågor och kan med fördel inspirera och få med dig dina kollegor.

Är du nyutexaminerad är detta en perfekt grupp att få en samlad bild av vilka system en lastbil består av, har du yrkeserfarenhet har vi flera kluriga utmaningar du kan ta dig an.

Oavsett är det här en grupp du kan trivas och växa i!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Annika Pysing, Annika.Pysing@scania.com +46855385174.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga