SCANIA CV AB · Publicerad 4 apr 2019

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Största delen av organisationen har utgångspunkt i Södertälje men vi har även hälsomottagningar på våra produktionsorter i Oskarshamn, Luleå, Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike. Vårt uppdrag är att supportera och stödja chefer och ledning, dels operativ support i form av FHV-mottagning samt Husläkarmottagning. Kompetenserna i organisationen är läkare, sjukgymnast, ergonom, sjuksköterska, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, medicinsk sekreterare, beteendevetare, psykolog samt administrativ personal.

Vi söker nu en Legitimerad Sjuksköterska till vår Husläkarmottagning.

Din roll
Vi söker en Sjuksköterska på heltid till vår Husläkarmottagning. Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kollegor driva sjuksköterskemottagningen på vårdcentralen. Detta innebär telefonrådgivning, provtagningar, patientbesök både planerade och akuta samt att assistera läkargruppen. I rollen ingår även att åka på akutlarm inom Scaniaområdet.

Vi använder oss av vårddokumentationsprogrammet Take Care.

Din profil
Som person är du, initiativrik, flexibel, noggrann, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Arbetar gärna i team men även självständigt under eget ansvar. Du har en positiv inställning till ditt yrke och är med och bidrar till en god arbetsmiljö utifrån våra värderingar.

Du är kreativ och kommer med förbättringsförslag samt tar ansvar för att verksamheten uppfyller sina mål. Vi ser att du har ett humanistiskt synsätt och värnar om respekt för individen.

Kvalifikationer
Du har examen som Legitimerad Sjuksköterska och flerårig erfarenhet inom yrket. Du bör ha erfarenhet från telefonrådgivning, mottagningsarbete samt erfarenhet från teamarbete och förbättringsarbete.

God förmåga att uttrycka dig tal och skrift, både på svenska och engelska.

Körkort önskvärt.

Vi erbjuder Dig
Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och eliminering av slöseri i det dagliga arbetet skapar en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats och vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis Personalbil, resultatbonus, tjänstepension. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

För mer information:
Kontakta gärna Gruppchef Sjuksköterskegruppen, Maria Gustafsson på 070-081 08 88 eller Verksamhetschef Richard Seiberlich, 070-0813088

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. OBS! Rekrytering fortgår löpande under hela ansökningstiden. Sök via vår hemsida: HR InLine/Scania Job Search senast den 28 april. Jobbid 20191105
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga