SCANIA CV AB · Publicerad 24 nov 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du ha en spännande roll inom en framgångsrik verksamhet under utveckling och vill vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för att bearbeta framtidens axlar och växellådor?

Vi är inne i en händelserik period och kommer fortsätta att vara det de kommande åren med bland annat nya produkter samt förändringar i processer och arbetssätt. Logistiken behöver anpassas och utvecklas till en mer automatiserad och digitaliserad vardag. Nu söker vi dig som brinner för logistik och som vill jobba i en produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter
Vår vardag består av få rutinmässiga arbetsuppgifter. Som logistikutvecklare inom DX får du möjlighet att kombinera projektarbete med att driva de dagliga processerna framåt. Du kommer hantera uppgifterna med ett fokus på att säkra kvalitet, effektivitet och ett riskfritt arbete i produktionen. I samarbete med linje- och teknikorganisation kommer du arbeta i alla delar av projekt, från planering till implementering och får se resultatet av ditt arbete i verkligheten. Det kan exempelvis handla om att skapa strategier för utformning av verkstaden, dimensionera och bygga förråd, hitta bästa sätt att flöda material och hantera emballage, utveckling och implementering av nya arbetssätt eller att delta i att ta fram tekniska lösningar.

Din profil
Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsexamen inom logistik eller annat relevant område. Du är drivande, har hög ansvarskänsla och är strukturerad. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du även vara analytisk och en god problemlösare med flexibelt sätt att hantera förändringar. Du har en naturlig förmåga att kommunicera, god samarbetsförmåga samt trivs med att fördjupa dig i detaljer såväl som att tänka helhetsperspektiv. Goda kunskaper i Office-paketet liksom engelska i tal och skrift är en förutsättning.

Tidigare erfarenheter från logistik, produktion eller projektledning är meriterande.

Vi eftersträvar mångfald och ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag m.m. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ytterligare information
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Muhamed Güclü, tfn 08-553 801 35 (gruppchef logistikutveckling DXLT).

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Skicka in din ansökan senast 2021-12-08. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. JobID:20216309
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga