SCANIA CV AB · Publicerad 16 apr 2019

Vill du ha en spännande roll inom Scanias transmissionsmontering där du är med och skapar de bästa produktionstekniska förutsättningarna för att montera framtidens miljövänliga elektrifierade drivlinor?
Nu söker vi dig med intresse för produktionstekniskt arbete i projektform där du utformar och bygger upp den framtida produktionsmiljön. Vi erbjuder dig att arbeta i en dynamisk produktionsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag!

Scania är en del av Traton Group och arbetar ständigt med att utveckla produkter och tjänster för att erbjuda kunderna det bästa inom kompletta och hållbara transportlösningar. Scanias transmissionsmontering har ca 1000 st. medarbetare och befinner sig i ett skede med många spännande utmaningar och förändringar. Här monteras, provas och målas Scanias huvudsakliga produktion av axlar, växellådor och elektrifierade drivlinor.

Du kommer att tillhöra en grupp som består av ca 15 produktionstekniker och projektledare, både nyexaminerade och mer erfarna.
Ledarskapet i gruppen har fokus på inkludering och stöttning samt vilket signalvärde vi som individer och grupp sänder. Inom ditt ansvarsområde kommer du få de befogenheter som du behöver för att kunna utföra ditt arbete.


Vill du arbeta med att utforma och bygga upp montering för elektrifierade drivlinor?


Din uppgift är att utforma och bygga upp montering för elektrifierade drivlinor, mycket av arbetet är tvärfunktionellt tillsammans med andra avdelningar på Scania. Exempel på medarbetare du kommer arbeta tätt tillsammans med är personal från produktion, logistik, inköp, ergonomi, säkerhet, underhåll och konstruktion.
Du kommer vara en del av en projektgrupp som leds av en projektledare.


Din profil

  • I grunden har du en högskoleexamen, eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom produktion
  • Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • 2-5 års erfarenhet från projektarbete i produktionsmiljö.
Du är ansvarstagande och har en positiv inställning för att lyckas med dina uppdrag. Du är nyfiken och intresserad av hållbar teknik och har lätt för att förstå helhet såväl som detaljer. Du är nytänkande och ser utmaningar som möjligheter då problemlösning är en viktig del i arbetet. Du har lätt för att kommunicera och hantera projektets alla intressenter. Du kommer till en projektgrupp med starkt gemenskap mellan kollegor där vi inte tvekar att hjälpa varandra för att vi tillsammans ska lyckas.


Ta reda på mer!


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Wilhelmsson, rekryterande chef på 08-553 511 89.
Tjänsten är tillsvidareanställning inom området Produktion & Logistik och placerad i Södertälje.


Ansökan


Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi behöver din ansökan senast den 8 maj 2019.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga