SCANIA CV AB · Publicerad 6 feb

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med och leda projekt inom framtidens avgasefterbehandling?

På gruppen Distributed aftertreatment system finns nu möjligheten att leda utvecklingen av nästa generations avgasefterbehandling. Gruppen ansvarar för utvecklingen och konstruktionen av distribuerad avgasefterbehandling och jobbar med flertalet kunder inom Scania och Traton (Volkswagens T&B). Här får du chansen att leda och planera utvecklingsarbete med hög teknisk nivå samt att vara med och driva samarbeten inom Traton-koncernen.

Dina arbetsuppgifter
Som en objektledare kommer du att vara att vara länken mellan linjeorganisationen och berörda tvärfunktioner i utvecklingsprocessen. Dina huvuduppgifter är att upprätta och förankra tidplaner/leveransplaner, leda objektet, kommunicera och följa upp våra åtaganden samt verka för ett bra samarbete med våra kunder. För att lyckas med det så kommer du samverka med andra objektledare inom avgasefterbehandling.

Gruppen tillhör avdelningen Emission solution development som är en mindre och relativt ny avdelning där du kommer ha stor möjlighet att påverka arbetssätt och processer för att fortsätta leverera världsledande efterbehandling. Du kommer främst att jobba med gemensamma projekt med bl.a. MAN och kommer att ha en central roll i utvecklingen av koncerngemensamma avgasefterbehandlingssystem, du förväntas därför att driva objektets frågor på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Då gruppen består av flertalet engelsktalande personer samt att kontakten med MAN är central så skall du kunna vara tydlig i din kommunikation både på svenska och engelska.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och som vill leda tvärfunktionella projekt. Du har erfarenhet av produktutveckling och är skicklig på att skapa nätverk, relationer och laganda som gynnar gruppens samarbete. Du är nyfiken och utmanar de arbetssätt som kan förbättras.

Du kommer arbeta både inom gruppen samt mot tvärfunktioner och är därför en strukturerad person som är skicklig på att planera och organisera sina och objektets arbetsuppgifter och leveranser. Du är duktig på att kommunicera information, inspirera medarbetarna och trivs med stort ansvar samt att leda andra..

Erfarenheter inom objektledning är meriterande men inget krav. Viktigast är att du har ett intresse och en fallenhet för ledarskap.

Om ovanstående stämmer in på dig och inspirerad av utmaningen och utvecklingsmöjligheterna så passa på att sök!

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta gärna Jim Nordenvall (Head of Distributed Exhaust Systems) 08 553 504 08

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga