SCANIA CV AB · Publicerad 11 juni 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scanias Transmissionsmontering producerar idag växellådor och axlar till Scanias chassimonteringar i Zwolle, Angers och Södertälje samt växellådor till MANs chassimonteringar i Europa. För oss är hållbarhet en viktig fråga - både i det tekniska arbetet kring framtidens elektrifierade drivlina men också i ambitionen att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi har många spännande projekt på gång kopplat till e-mobility och digitalisering, samtidigt som mångfald, jämställdhet och inkludering ligger högt på agendan.

Vill du vara delaktig i ett team med drivna individer som ansvarar för att utveckla morgondagens processer, tekniska lösningar och arbetssätt? Gillar du att arbeta tvärfunktionellt och internationellt? Då kan det här vara drömjobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vårt team består främst av högskole-/civilingenjörer och vi strävar efter hitta de bästa lösningarna med ny teknologi genom lagarbete, hängivenhet och passion.
  • Genomföra nulägesanalyser och utifrån detta utveckla lösningar på olika unika process- och teknikrelaterade problem
  • Ansvara för att driva förändringar och nå uppsatta mål
  • Stödja produktionens dagliga verksamhet gällande säkerhet, miljö, ergonomi och produktionseffektivitet
  • Utveckla befintliga processer och arbetssätt
Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande. Vi tror att du är en målinriktad individ som vågar ta initiativ och hitta nya vägar. Du vill göra skillnad vilket behövs då Scania just nu är inne i en process att skapa framtidens transportlösningar för att minska vår globala påverkan på miljön. Erfarenhet är meriterande.

God samarbetsförmåga och social kompetens är en självklarhet. Du behärskar svenska flytande såväl som engelska i tal och skrift

Kontaktinformation
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Svensson, Gruppchef DTTGE Produktionsteknik, tfn: 08-553 82693.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och relevanta intyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi använder oss av tester som en del i processen. Ansök via Reflex senast den 3 juni 2021. JobID:20212194

Välkommen till transmissionsmonteringen i Södertälje, vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga