SCANIA CV AB · Publicerad 27 sept 2021

Det är NU skiftet till eMobility sker!
Med bara 22 minuters bussfärd från Stockholms City med våra Scania Go Pendlarbussar når du din nya framtida arbetsplats i Södertälje. Scania står inför ett stort kompetensskifte att gå mot helelektriska fordon. Vår verksamhet ställs nu inför många utmaningar och förändringar inom bland annat produktionsstruktur, teknik, logistik och ledarskap.

Vem söker vi?
  • Du har en akademisk bakgrund, civil-/högskoleingenjör, alt Scania Teknikerutbildning
  • Vid avsaknad av ingenjörsutbildning, minst 1 års arbetstlivserfarenhet inom produktionstekniskt arbete
  • Svenska och engelska nivå 4 flytande tal/skrift Gersskalan
  • Meriterande; Goda kunskaper i Excel, Officepaketet, LEAN. Om du har ett brinnande intresse för process- och produktutveckling är detta också starkt meriterande
Rollen som Logistikutvecklare
I rollen som logistikutvecklare inom produktion får du möjlighet att kombinera projektarbete, driva och utveckla de dagliga processerna framåt i nära samarbete med organisationerna i vår produktion. Vi söker nu dig som har förmågan att lyfta blicken och förstå hur specifika problem kan påverka helheten, processen och systemet.

Personliga egenskaper som är viktiga:
  • Hög ambition & drivkraft
  • Drivs av utmaningar och ser möjligheterna i dessa
  • Förändringsbenägen, positiv och engagerad
  • Nyfiken, positiv och engagerad
  • Goda kommunikationsfärdigheter och social kompetens
För oss på Scania är det viktigt med work life balance, mångfald, jämställdhet samt inkludering, läs gärna mer om våra kärnvärden.

Ansökan
Denna rekrytering är inte kopplad till en specifik tjänst. Genom att klicka på ”Ansök” anmäls ditt intresse för att arbeta som Logistikutvecklare, du får besvara urvalsfrågor, ange vilket produktionsområde du är intresserad av.

Vi använder oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Matchar din profil något av våra behov i verksamheten kommer du få genomföra arbetspsykologiska tester. En första intervju med vårt Rekryteringscenter kan bli aktuell.

Din ansökan ska innehålla personligt brev/CV/betygsunderlag och relevanta intyg. Ansök via Reflex/Scania.com. Sista ansökningsdag är 2021-10-29. JobID: 20215019.

Urval sker löpande.

Vill du veta mer?
Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga