SCANIA CV AB · Publicerad 27 sept 2021

Det är NU skiftet till eMobility sker!
Med bara 22 minuters bussfärd från Stockholms City med våra Scania Go Pendlarbussar når du din nya framtida arbetsplats i Södertälje.
Scania står inför ett stort kompetensskifte att gå mot helelektriska fordon. Vår verksamhet ställs nu inför många utmaningar och förändringar.

Vem söker vi?
  • Du har en akademisk bakgrund, civil-/högskoleingenjör, alt Scania Teknikerutbildning
  • Vid avsaknad av ingenjörsutbildning, minst 1 års arbetslivserfarenhet inom produktionstekniskt arbete
  • Svenska och engelska nivå 4, flytande tal/skrift Gersskalan
  • Meriterande; Erfarenhet från produktionsmiljö samt ett genuint intresse för teknik
Vilka inriktningar söker vi?
Inom produktion söker vi nu olika roller inom produkt, process, logistik. Vidare ser vi en specialisering inom fordonselektronik, beredning, automation och projektledning. En bra grund för fortsatt intern karriärutveckling!

Vi söker dig som...
Har förmågan att lyfta blicken och förstå hur specifika problem kan påverka helheten, processer och systemen. Du kan värdera situationer, förstå konsekvens och fokusera på rätt uppgifter. Du kan stå lugn och behålla fokus i en miljö med högt tempo.

Personliga egenskaper som är viktiga:
  • Hög ambition, drivkraft och integritet
  • Drivs av utmaningar och ser möjligheterna i dessa
  • Förändringsbenägen, positiv och engagerad
  • Goda kommunikationsfärdigheter och social kompetens
  • Drivande i personlig utveckling
För oss på Scania är det viktigt med work life balance, mångfald, jämställdhet samt inkludering, läs gärna mer om våra kärnvärden.


Rekryteringsprocessen

Denna rekrytering är inte kopplad till en specifik tjänst. Genom att klicka på ”Ansök” anmäls ditt intresse för att arbeta som Ingenjör i produktion. Du får besvara urvalsfrågor, ange vilket produktionsområde du är intresserad av.

Vi använder oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Matchar din profil något av våra behov i verksamheten kommer du få genomföra arbetspsykologiska tester. En första intervju med vårt Rekryteringscenter kan bli aktuell.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev/CV/betygsunderlag och relevanta intyg. Ansök via Reflex/Scania.com Karriärsidor. Sista ansökningsdag är 2021-10-29. JobID: 20215021.

Löpande urval sker.

Vill du veta mer?
Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga