SCANIA CV AB · Publicerad 21 sept 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker en tekniker till Fastighetsunderhåll på STC i Södertälje. På STC sker all forskning och utveckling för Scania vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter
Som Underhållstekniker VVS kommer du ansvara för drift och underhåll av våra process- och mediainstallationer. Vårt uppdrag är att se till att provceller och testriggar har rätt tillgänglighet året om och att alla kontorslokaler har rätt inomhusklimat. Det ingår även planering och genomförande för avhjälpande- och förebyggande underhåll, kontakt med leverantörer och deltagande i olika projekt. En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Din profil
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann samt har ett högt säkerhetstänk. Då du har daglig kontakt med våra kunder är känsla för service en viktig egenskap. Du kommer tillhöra en underhållsgrupp men de flesta arbeten sker självständigt vilket ställer kvav på eget driv och initiativkraft. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och positiv. Vidare tror vi att du ser problemlösning som en utmaning och har ett brinnande intresse för teknik. B-körkort är ett krav och kunskaper inom PLC, frekvensomriktare och SPM mätning är meriterade.

Ytterligare information
Anställningstyp: Heltid, dagtid.

För ytterligare information kontakta gärna Juha Orava, Underhållsledare 08 - 553 897 74

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betygskopior/utbildningsintyg. Urval sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt kandidat. JobID:20213932
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga