SCANIA CV AB · Publicerad 6 nov 2020

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Som skiftledare kommer du att samordna arbetsinsatserna inom underhållsområdet QCM motorbearbetning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande där du bland annat kommer att säkra arbetssätt, tydliggöra roller, organisera, personalplanera och ha leverantörskontakter. Du kommer jobba med akuta stopp merparten av din tid över hela motorverkstaden och ha ett nära samarbete med de underhållssamordnare som jobbar på avdelningarna med förebyggande åtgärder. Operativt hjälper du till så att teknikerna på skiften har förutsättningar att lyckas med sina arbetsuppgifter.

Stort fokus i det dagliga arbetet ligger på goda och strukturerade kontakter där uppföljning och närvaro i realtid hos produktion är framträdande. Du kommer att samordna åtgärder vid planerade och akuta stopp tillsammans med produktion och även ha en aktiv roll vid akuta stopp och de aktiviteter som genomförs efter stopp. Ditt agerande präglas av ”säkerhet först”.
Vi värdesätter stor förmåga att prioritera och ta beslut om åtgärd då vår vardag ofta består av akuta stopp i komplexa miljöer.

Du har:
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning.
  • Kunskaper/erfarenhet av produktions- och/eller underhållsarbete.
  • Vi värdesätter erfarenhet inom både el automation samt mekanik
  • Erfarenheter inom ledande roller är meriterande, vi ser gärna att du har varit teamleder eller liknande i tidigare roller.
Som person är du öppen och positiv och har lätt för att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en naturlig pondus och diplomati. Du vet vikten av att kommunicera på rätt sätt och kan förhandla samt fatta obekväma beslut samtidigt som du är nytänkande. En förutsättning för framgång i arbetet är förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med kunden.
Vi värdesätter erfarenhet av arbetsledning och personalansvar.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Robert Tjulin, Underhållschef, tfn. 0700869204
Johan Forsmark, Underhållsledare, tfn. 0707559008

Placeringsort: Södertälje
Anställningstyp: Heltid, Skift, Kollektivavtal Metall

Ansökan
Ansök med bifogat personligt brev och CV senast
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga